کد خبر: 1302409
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۷
با حضور دو عضو خبرگان رهبري؛

مراسم افتتاحيه حضور 3 هزار زائر اولی در مشهد مقدس برگزار می‌شود

مراسم افتتاحيه حضور 3 هزار زائر اولی در مشهدمقدس، فردا، 22 مهرماه با حضور آيت‌الله سيد احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و آيت‌الله حسن عالمی، عضو مجلس خبرگان رهبری برگزار می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، غلام‌رضا خالصی، مديرعامل موسسه فرهنگی ـ اجتماعی رهروان فضيلت، صبح امروز، 21 مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: مراسم افتتاحيه حضور 3 هزار زائر اولی در مشهدمقدس، فردا، 22 مهرماه با حضور آيت‌الله سيد احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و آيت‌الله حسن عالمی، عضو مجلس خبرگان رهبری برگزار می‌شود.


وی با بيان اينكه اين موسسه از سال 83 مجری سفرهای زيارتی برای افرادی است كه برای اولين بار به مشهد الرضا مشرف می‌شوند، اظهار كرد: اين موسسه در تلاش است تا در ديگر استان‌های كشور افرادی كه آرزوي حضور در حرم مطهر رضوی را داشته ولی تاكنون به آن دست نيافته‌اند، شناسايی کند و زمينه حضور آن‌ها را فراهم آورد.


وی ادامه داد: اين موسسه توسط نمايندگان خود در مراكز استا‌ن‌ها شرايط زائران را فراهم می‌كند تا طی كاروان‌هايی 40 نفره به مشهد آمده و به زيارت هشتمين اختر تابناك امامت و ولايت مشرف شوند.


خالصی با بيان اينكه زائرانی كه به مشهد مشرف می‌شوند، 3 شب و 4 روز در اين شهر مقدس حضور خواهند داشت، ابراز كرد: برنامه‌های مختلفی همچون زيارت حرم مطهر رضوی، برپایی حلقه‌های معرفت، تور گردشگری، گفتمان محلی و ... برای اين زائران در نظر گرفته می‌شود.


مديرعامل موسسه فرهنگی ـ اجتماعی رهروان فضيلت خاطر نشان كرد: از سال 90 اين فكر به ذهن ما رسيد كه يك حركت جمعی و گروهی را در اين زمينه داشته باشيم و در عرفه كه مقطعی است برای حضور حاجيان در حج تمتع، برای افرادی كه دارای تمكن مالی نيستند، حج فقرا كه حضور در حرم مطهر امام رضا(ع) است را با كمك حاجيان حج تمتع امكان‌پذير كنيم.


وی افزود: اگر اين اتفاق رخ بدهد، هم افرادی كه آرزوي زيارت امام رضا(ع) را دارند به آرزوي خود رسيده و هم آن حاجيان، حجّی بهتر و معنوی‌تر را در كنار خانه خدا و شهر پيامبر مكرم اسلام(ص) خواهند داشت.


خالصی با بيان اينكه با استفاده از اين روش در سال 90 بيش از 200 نفر از 5 استان كشور، در سال 91 بيش از 1600 نفر از 17 استان به زیارت بارگاه ملکوتی ثامن الحجج(ع) مشرف شدند، اظهار كرد: در سال 92 نيز تاكنون بيش از 3 هزار نفر به مشهد الرضا مشرف شده‌اند.


مديرعامل موسسه فرهنگی ـ اجتماعی رهروان فضيلت عنوان كرد: اين موسسه در 200 نقطه كشور برای اين امر نمايندگی دارد و در تلاش است تا سيره ائمه اطهار(ع) را در ميان مردمی كه برای اولين‌بار به مشهد مشرف می‌شوند، تبيين كند.


وی خاطر نشان كرد: اميدواريم بتوانيم اين امر را در سراسر دنيا اجرا كنيم و فردی در دنيا وجود نداشته باشد كه به خاطر نداشتن تمكن مالی به زيارت هشتيمن اختر تابناك امامت و ولايت مشرف نشود.


خالصی تصريح كرد: در سال آينده نيز بخش روابط بين‌الملل ما در كشورهايی همچون پاكستان، افغانستان و تاجيكستان فعال می‌شود تا زمينه حضور زائران خارجی در اين شهر معنوی و مذهبی را فراهم كند.

captcha