کد خبر: 1302452
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۳

مراسم سوگواری امام باقر(ع) در امامزادگان فردوس برگزار شد

به‌مناسبت سالروز شهادت پیشوای پنجم شیعیان، امام محمد باقر(ع) مراسم سوگواری آن حضرت شب‌ گذشته، 20 مهرماه در امامزادگان شهرستان فردوس برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام مصباحی، كارشناس مسائل دينی در خراسان جنوبی شب‌ گذشته، 20 مهرماه در مراسم سوگواری شهادت امام محمد باقر(ع) با اشاره به اينكه دوران امامت حضرت امام محمد باقر(ع)، مصادف با دوران حكومت خاندان بنی‌اميه بود، گفت: خاندان بنی‌اميه كه به سبب بی‌تفاوتی عامدانه نسبت به بنيان‌های دينی و تمركز بر حفظ حكومت به هر شكل ممكن دست خود را به خون پاك‌ترين مردمان آغشته و زمينه پيدايش افكار انحرافی در جهان اسلام را مهيا كرد.


وی تواضع، سيمای خندان، توجه ويژه به محرومان و استفاده از دست‌رنج خويش با انجام فعاليت‌های كشاورزی را از صفات اين حضرت(ع) دانست و اظهار كرد: امام باقر(ع) همواره به شيعيان سفارش می‌كردند كه در كسب علم و اجتهاد تلاش كنند.


حجت‌الاسلام مصباحی با اشاره به اينكه نياز كودكان به محبت از ضروری‌ترين نيازهای عاطفی است كه می‌توان با بوسيدن، در آغوش گرفتن، گفتن جملات زيبا و محبت‌آميز، خريدن هديه و اسباب‌بازی، همبازی شدن با آنها و كارهايی از اين قبيل به نيازهای عاطفی كودك پاسخ داد، افزود: اين مسائل را امام باقر‌(ع) در مورد فرزند كوچك خود امام صادق‌(ع) رعايت می‌كرد.


كارشناس مسائل دينی در خراسان جنوبی در ادامه بر ضرورت رابطه دوستانه و صميمی پدر و مادر با فرزندان تأكيد كرد و گفت: جايگاه دوست با جايگاه پدر و مادر يكی نيست و همچنين دوست، مهم‌تر از پدر و مادر نيست، بنابراين پدر و مادر بايد با هوشياری كامل ضمن حفظ ابهت و شخصيت خود در نزديك شدن به فرزندان و ايجاد رابطه صميمی با آنها بكوشند.


وی ادامه داد: روابط خوب والدين با هم و نوع رفتار آنها با فرزندان در ايجاد فضای مناسب و آرام به‌عنوان زمينه خوشبختی و پيشرفت و رسيدن به آرزوها بسيار مهم است و برعكس نزاع های خانوادگی و اختلاف والدين و نبودن صميميت و آرامش، علاوه بر ايجاد فضای اضطراب و يأس، موجب عدم اعتماد به نفس در فرزندان، دوری از خانواده، افتادن در دام‌های اجتماعی و به مخاطره انداختن تربيت فرزندان می‌شود‌.


وی با اشاره به سخن امام باقر(ع) كه فرمودند: «هر كس كه با روشی نيكو و پسنديده به همسر و فرزندان خود نيكی كند عمرش طولانی می‌شود»، يادآور شد: در خانواده علاوه بر احسان و نيكی، خوش‌رفتاری و برخورد نيكو امری واجب و لازم است.

captcha