کد خبر: 1302818
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲
محمدنبی حبيبی

شعار مرگ بر آمريكا ريشه در تولی و تبری و آموزه‌های سياسی اسلام دارد

دبيركل حزب مؤتلفه اسلامی با تاكيد بر شعار راهبردی مرگ بر آمريكا گفت شعار مرگ بر آمريكا ريشه در تولی و تبری و آموزه‌های سياسی اسلام دارد.



به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا)، به نقل از روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی، محمدنبی حبيبی، دبيركل حزب موتلفه اسلامی، در جمع دبيران اين حزب اظهار كرد: هيچ نشانه‌ای از قول، فعل و تقرير امام (ره) وجود ندارد كه حكايت از اين باشد كه ايشان نسبت به شعار مرگ بر آمريكا هيچ جايی كوتاه آمده باشند، مواضع ضد آمريكايی امام(ره) در اواخر عمر پربركتشان بسيار پررنگ‌تر از ايام ديگر بود. امام(ره) آمريكا را دشمن شماره يك ملت ايران می‌دانست و در مبارزه با آمريكا لحظه‌ای درنگ نمی‌كرد.


حبيبی با اشاره به راهبرد شعار مرگ بر آمريكا تصريح كرد: مردم در مساجد در تعقيبات نماز خود شعار مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل و مرگ بر شوروی و منافقين و صدام می‌دادند. بخشی از اين شعار، تحقق يافته است امروز از شوروی و صدام خبری نيست. منافقين روزهای آخر حيات ننگين خود را می‌گذرانند. آمريكا و رژيم صهيونيستی هم در سراشيبی سقوط و فروپاشی هستند، لذا شعار مرگ بر آمريكا يك رمز برای تداوم مبارزه با استبداد جهانی و مقاومت پايان‌ناپذير ملت ايران است.


وی افزود: شعار مرگ بر آمريكا شعار عليه يك فرد يا افرادی در هيئت حاكمه آمريكا نيست. شعار عليه يك نظام استعماری، استبدادی و استكباری است كه به نقض حقوق بشر در جهان و نيز حقوق ملت ايران طی 50 سال اخير منجر شده است.


دبيركل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اينكه برخی می‌گويند تغييری در مواضع استكباری آمريكا بوجود آمده است، گفت: ما باور نداريم آمريكا در خوی استكباری و استعماری خود تجديدنظر كرده است، ما به آمريكايی‌ها بی اعتماد هستيم چون عهدشكن هستند. آنها به عهد خود در قرارداد الجزاير پايبند نماندند و هيچ بندی از بندهای آن را اجرا نكردند. ما دولت‌مردان آمريكا را در بيانات خود با صداقت نمی‌يابيم، لذا تا گام‌های عملی و اعتماد آور برای اين تغيير و تجديد نظر نبينيم، نمی‌توانيم آن را باور كنيم.


وی با اشاره به مذاكرات ژنو بيان كرد: اين هفته مذاكرات ژنو در حال و هوای گفت‌وگوهای رئيس جمهور در نيويورك و نطق اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می‌شود، اوباما در سازمان ملل گفت حقوق هسته‌ای ايران را به رسميت می‌شناسد و فتوای رهبری معظم ايران را مبنی بر تحريم توليد و اشاعه سلاحهای كشتار جمعی را به عنوان مبنای توافق می‌پذيرد. خوب اين گوی و اين ميدان، قاعدتاً آنها بايد در ژنو اين موضع را عملياتی كنند و حداقل بخشی از تحريم‌ها را به عنوان نشان دادن تغيير و حسن نيت خود نشان دهند.


دبيركل حزب موتلفه اسلامی تاكيد كرد: موضوع غنی‌سازی هيچ وقت نمی‌تواند موضوع مذاكرات باشد چرا‌كه ما اكنون در شرايطی هستيم كه از اين مرحله عبور كرديم و تضمين‌های لازم برای شفاف‌سازی داده‌ايم. حالا نوبت 1+5 است كه عملاً نشان دهد دست از ستيز و دشمنی با ملت ايران برمی‌دارد.


وی با اشاره به اختلافات حزب دموكرات و حزب جمهوری‌خواه در خصوص تصويب بودجه دولت فدرال گفت: آمريكا اكنون در بحران سياسی و اقتصادی غوطه‌ور است. انسداد سياسی 12 روز اخير نشان می‌دهد آنها علاوه بر بحران اقتصادی دچار بحران سياسی هم هستند.


حبيبی افزود: اين وضعيت به معنای ورشكستگی است و از علائم فروپاشی هم هست، لذا دولت‌مردان ايران كه در پای ميز مذاكره می‌نشينند بايد بدانند آن طرف ميز با چه كسی مذاكره می‌كنند. تن دادن آنها به تداوم مذاكرات و عقب‌نشينی لفظی از مواضع نشان می‌‌دهد كه حربه گزينه نظامی آنها زنگ زده است و ادامه تحريم‌ها به دليل منافات آن با حقوق‌بين‌الملل با مشكل روبرو شده است.


دبيركل حزب موتلفه با اشاره به عقب‌نشينی آمريكا در حمله به سوريه خاطرنشان كرد: آمريكا و رژيم صهيونيستی در جمع‌بندی خود به اين نتيجه رسيدند حمله به سوريه شكست چهارم آنها را پس از جنگ 33 روزه، 22 روزه و 8 روزه رقم خواهد زد.


وی توفيق دولت و مردم سوريه در غلبه بر تروريست‌ها پس از دو سال را نشانه ريشه‌دار بودن مقاومت در اين كشور دانست و گفت: بررسی‌های اطلاعات آمريكا نشان می‌دهد كه اسد همچنان مورد اعتماد ملت سوريه است. تروريست‌ها شهر به شهر و روستا به روستا در حال عقب‌نشينی هستند و استراتژی صدور تروريسم به سوريه جواب نداده است.


حبيبی كاربرد سلاح شيميايی از سوی تروريست‌ها را ننگ‌آور توصيف كرد و گفت: اكنون همه می‌دانندكه تروريستها در تبهكاری‌های نظامی خود از سلاح شيميايی استفاده كرده‌اند و اسناد و مدارك اين جنايت را روسها و سوری‌ها به بازرسان سازمان ملل داده‌اند و جا دارد كه سازمان ملل با صراحت اين حقيقت را اعتراف و تروريستها را محكوم و به كيفر جناياتشان برساند.


دبيركل حزب موتلفه اسلامی همچنين با اشاره به تحولات مصر تاكيد كرد: مردم مصر پيشتاز بيداری اسلامی هستند و اجازه نخواهند داد نظاميان در قدرت بمانند. انقلاب مردم مصر تازه دارد نشاط خود را از سر می‌گيرد.


وی در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به انتصاب‌های وسيع در وزارتخانه‌ها اظهار كرد: جای اعتدال را در چينش نيروها و در سياست داخلی دولت تدبير و اميد خالی می‌بينم. آنچه ديده می‌شود خروج از اعتدال و گرايش به افراط است كه اميدواريم شاهد تغيير رويه توسط رئيس محترم دولت باشيم.


حبيبی ادامه داد: برخی افراطيون كه در فتنه سال 88 نقش مهمی داشته با پوشيدن لباس اعتدال مشغول بازگشت به پست‌های اجرايی هستند. اين رويكرد شعار رئيس جمهور مبنی بر اعتدال و ايجاد اميد را زير سئوال می‌برد. آقای روحانی بايد پاسخی برای اين رويكرد داشته باشد. اين وضعيت با شتابی پيش می‌رود كه در اذهان مردم اين تصور را پيش آورده كه گويی رئيس جمهور فردی غير از ايشان است.


دبيركل موتلفه در پايان با بزرگداشت عيد سعيد قربان و دهه ولايت و امامت اظهار كرد: حزب موتلفه اسلامی افتخار دارد در دهه ولايت و امامت به ديدار خانواده‌های محترم شهدا همت گمارد كه امسال نيز انشاءاله اين وظيفه را انجام خواهيم داد. اين خانواده‌ها و شهدای ارجمند آنها به نحوی با تشكيلات حزب موتلفه اسلامی ارتباط داشته‌اند كه حفظ اين ارتباط به عنوان وظيفه قطعی تشكيلات تلقی می‌شود.

captcha