کد خبر: 1303110
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱
نظری اظهار كرد

هدايت افكار عمومی؛ رسالت مهم دانشجويان

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به اينكه هدايت افكار عمومی، رسالت مهم دانشجويان است، گفت كسی‌كه نام دانشجو را دارد، بايد خصلت‌های يك جوينده حقيقی را در خود به‌وجود آورد و در برابر چالش‌های به‌وجود آمده در جامعه موضع‌گيری كند‌.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، يعقوبعلی نظری، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی امروز، 22 مهرماه در نشست توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويی استان ضمن تبريك دهه ولايت، با اشاره به اينكه رسالت دانشجو كار عظيمی است، گفت: كسی‌كه نام دانشجو را به‌دنبال خود می‌كشد بايد خصلت‌های يك جوينده حقيقی را در خود به‌وجود آورد و در برابر چالش‌های به‌وجود آمده در جامعه موضع‌گيری كند.


وی ادامه داد: اگر در اين راه به خدا نزديك شويم می‌توانيم ادعا كنيم كه در مسيربندگی قرار گرفتيم كه اين بندگی نيازمند قربانی‌شدن است و اگر اطمينان از حركت در اين مسير به سمت ولايت داشته باشيم در حقيقت راه بندگی را پيموده‌ايم.


نظری با اشاره به اينكه امروزه شاهد ايجاد يك چالش قديمی كه با توجه به فضای جامعه ايجاد شده است، هستيم، اظهار كرد: اين چالش «حذف مرگ برآمريكا» در ارتباط با ماهيت انقلاب اسلامی است، چراكه ماهيت انقلاب اسلامی ضد‌استكباری و ضد‌شيطان است.


فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی افزود: حقيقت نهضت امام(ره) بر اساس اسلام ناب محمدی است و امام خمينی(ره) توانست با تمام تلاش‌های خود گرد و غبار فراموشی را از چهره اسلام بزدايد وآن را احيا كند و باعث بيداری اسلامی در تمام كشورها شود.


وی با اشاره به اینکه كسانی‌كه خواستار حذف مرگ بر آمريكا هستند با اين تفكر كه ديگر در جهان مظهر شيطان نداريم و آن مربوط به تاريخ است و بايد اين تفكر را كنار گذاشت، عنوان كرد: امام(ره) از زمانی كه نهضت را بنا كرد آمريكا را نشانه گرفت و در اولين گام ابهت استكبار و غرب را شكست و ما نبايد دوباره با ايجاد اين چالش‌ها و تفكر ابهت را به آمريكا برگردانيم.


وی در ادامه تأكيد كرد: هدف آمريكا امروز مذاكره نيست بلكه اين مذاكرات نشانه ضعف آمريكا است وآمريكا نه تنها نمی‌تواند مشكلات جامعه ما را حل كند بلكه به تعبير رهبری يك دروغگوی بزرگ است ونمی‌توان به او اعتماد كرد.


فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی خاطر نشان كرد: امروزه دانشجويان و مسئولان بايد هوشيار باشند و با افكار عميق و بصيرت افكار عمومی جامعه را هدايت و حافظ خط قربان وخط ابراهيمی باشند.

captcha