کد خبر: 1303516
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۶

گذرگاه رفح همزمان با عيد سعيد قربان بار ديگر تعطيل شد

مقامات مصری بار ديگر گذرگاه مرزی رفح را به مناسبت عيد سعيد قربان تعطيل كردند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از مركز اطلاع‌رسانی فلسطين، يك منبع مسئول در گذرگاه مرزی رفح در اظهاراتی خاطرنشان كرد كه اين گذرگاه از صبح ديروز، 22 مهرماه، تعطيل شده است و اين تعطيلی به مناسبت عيدقربان تا روز جمعه، 26 مهرماه، ادامه دارد و از صبح روز شنبه آينده، 27 مهرماه بازگشايی خواهد شد.


مسئولان مصری همچنين گذرگاه زمينی «العوجه» در مركز سينا را تعطيل كردند و قرار است، يكشنبه آينده، 28 مهرماه، اين گذرگاه كه برای موارد تجاری مورد استفاده قرار می‌گيرد، بازگشايی شود.


لازم به ذكر است كه پس از كودتای نظامی ارتش مصر و عزل محمد مرسی، رئيس‌جمهور بركنارشده اين كشور، مسئولان مصری بيشتر مواقع، گذرگاه مرزی رفح را مسدود و از سوی ديگر تخريب تونل‌های واقع در مرز مصر و نوار غزه را تشديد كرده‌اند كه اين كار موجب تشديد بحران‌های نوار غزه كه چندين سال است تحت محاصره رژيم صهيونيستی قرار دارد، شده است.

captcha