کد خبر: 1304474
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵
همزمان با عيد غديرخم؛

سيزدهمين جشنواره سراسری شعر «غديريه» در بناب برگزار می‌شود

همزمان با عيد سعيد غديرخم سيزدهمين جشنواره سراسری شعر غديريه در شهرستان بناب با هدف تعميق و ترويج فرهنگ و آموزه‌های غدير در سطح جامعه برگزار می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، جشنواره شعر غديريه همزمان با دهه‌ امامت و ولايت و با هدف تعميق و ترويج فرهنگ و آموزه‌های غدير در سطح جامعه با استفاده از زبان شعر و همچنين تبيين ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی و شخصيت متعالی حضرت علی(ع) به زبان هنر برگزار می‌شود.


براساس اين گزارش پس از ارسال فراخوان اين جشنواره 468 قطعه شعر فارسی و تركی با موضوع غدير و حضرت علی(ع) از شعرای 23 استان كشور به دبيرخانه ارسال شده است؛ همچنين تنها، آثاری كه پايبندی دقيق و روشنی به موضوع غدير و امامت و ولايت داشتند مورد بررسی و داوری قرار گرفته‌اند.


يادآور می‌شود، جشنواره شعر غديريه با گستره‌ سراسری، دوم آبان‌ماه جاری توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بناب با همكاری انجمن ادبی اين شهرستان برگزار می‌گردد.

captcha