عباس رمضانی، رئيس زندان مركزی قزوين در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، با اعلام اين خبر كه يكدوره مسابقات قرائت قرآن در زندان مركزی بين مددجويان اين مركز برگزار شده است، اظهار كرد: در اين رقابتها بيش از 60 نفر از مددجويان شركت داشتند.
وی با بيان اينكه ايجاد انگيزه مهمترين تأثير مسابقات قرآن بين مددجويان است، عنوان كرد: ترغيب مددجويان به قرآن و قرائت آن يكی از مهمترين اهداف مسئولان زندان مركزی است و برگزاری اين رقابتها نيز نقش مهمی در تحقق اين امر مهم دارد.
رئیس زندان مرکزی قزوین با بیان اينكه نبايد فعاليتهای قرآنی در زندان تنها محدود به مسابقات قرآن شود، افزود: آنچه مهم است ترويج فرهنگ قرآنی و در رأس آن معارف قرآنی به مددجويان است تا بتوانيم با تمسك به قرآن اين افراد را از آسيبهای اجتماعی پيشرو دور كنيم.
رمضانی در پايان با بيان اينكه فعاليتهای قرآنی در زندان موجب تقويت معنوی زندانيان میشود، خاطرنشان كرد: نبايد از تأثيرات مثبت آموزش و پيوند اين گروه از افراد با قرآن برای آن برای باز اجتماعی نمودنشان غافل شد و بايد به آن به نگاهی تحولی توجه كرد.