کد خبر: 1306586
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۳
حجت‌الاسلام نازلی عنوان كرد

تقويت مشتركات اهل سنت و شيعه؛ مهمترين رسالت اداره تبليغات اسلامی ريگان

سرپرست اداره تبليغات اسلامی ريگان گفت تثبيت و تقويت مشتركات اهل سنت و شيعه مهمترين رسالت اداره تبليغات اسلامی ريگان است.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدصادق نازلی، سرپرست اداره تبليغات اسلامی ريگان با بيان اينكه اردوی زيارتی محبين اهل بيت(ع) به‌صورت مشترك با اهل سنت برگزار می‌شود، گفت: حب اهل بيت(ع) و اشتياق به زيارت اهل بيت(ع) ريشه در عمق جان شيعه و سنی دارد، لذا تقويت و تثبيت مشتركات شيعه و سنی از اهم فعاليت‌های اداره تبليغات اسلامی شهرستان ريگان است.


وی زمان برگزاری اين اردو را در دهه ولايت اعلام كرد و افزود: اهل سنت ضمن اعلام بيزاری از گروه‌های تندرو و افراطی در علاقه و حب اهل بيت(ع) با شيعيان يكسان هستند و برخلاف تبليغات سوء شاهد افزايش وحدت شيعه و سنی در منطقه هستيم.


حجت‌الاسلام نازلی عدم توجه به اولويت‌های منطقه در تخصيص اعتبارات و همچنين ويژه نبودن استان كردن در فعاليت‌های فرق را غير قابل توجيه دانست و يادآور شد: اميد است با پيگيری بيشتر اداره‌كل و فعال شدن بخش فرق اين خلأ برطرف شود.


سرپرست اداره تبليغات اسلامی ريگان همچنين از همكاری 80 هيئت مذهبی و 40 خانه قرآنی در برگزاری جشن‌های عيد غدير خبر داد و اظهار كرد: برگزاری جشن عيد غدير در روستاهای مشترك با اهل سنت از برنامه‌های اين اداره است و برنامه‌های فرهنگی در اين مناطق نياز به توجه و حمايت بيشتر دارد.


وی با انتقاد از شعاری برخورد كردن در مسائل مذهبی، بيان كرد: ما امروزه از نظر تشكل‌های مردم‌نهاد و همكار در اجرای برنامه‌های مذهبی مشكل نداريم بلكه مشكل اصلی اجرای برنامه‌ها عدم تخصيص اعتبار لازم در اين زمينه است.

captcha