کد خبر: 1307965
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۰
سردار ذوالقدر در نشست خبری؛

مصلای تهران از ششم آبان ميزبان آثار دفاع مقدسی می‌شود

جانشين فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ در نشست خبری چهارمين نمايشگاه كتاب دفاع مقدس كه امروز، 4 آبان برگزار شد، تصريح كرد اين نمايشگاه از ششم تا سيزدهم آبان‌ماه در مصلی امام خمينی(ره) تهران برگزار می‌شود.








سردار احمد ذوالقدر، جانشين سپاه محمد رسول‌ الله(ص) تهران بزرگ

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، نشست خبری چهارمين نمايشگاه ملی كتاب دفاع مقدس امروز، چهارم آبان‌ماه در نخلستان مؤسسه هنری رسانه‌ای اوج با حضور سردار علی ناظری، معاون ادبيات سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسيج، سردار احمد ذوالقدر، جانشين سپاه محمد رسول‌‌الله(ص) تهران بزرگ و حسين صفدری، نماينده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.


در ابتدای اين مراسم سردار ذوالقدر با بيان اينكه بيش از 34 سال از آغاز هجمه همه‌جانه رژيم بعث به ايران اسلامی می‌گذرد، اظهار كرد: امروز با دو نسل مواجه هستيم، نسلی كه در آن دوران با رشادت‌های فراوان به خلق حماسه دست زدند و نسل امروز كه دوران دفاع مقدس را نديده‌اند و نسبت به آن مطالبه دارند.


تشنگانی از سراسر دنيا به دنبال درك حقيقت دفاع مقدس


وی ادامه داد: با اينكه 24 سال از پايان جنگ تحميلی می‌گذرد، هنوز تشنگانی به دنبال كشف حقيقت هستند و اين موضوع تنها به داخل كشور خلاصه نمی‌شود و از سراسر جهان مطالباتی برای شرح اتفاقات آن دوران وجود دارد.


سردار ذوالقدر بزرگداشت دفاع مقدس را تنها منحصر به هفته دفاع مقدس ندانست و گفت: كتاب، عرصه است كه دفاع مقدس در پرتوی آن برای هميشه ماندگار می‌شود و همه مردم از اقشار گوناگون می‌توانند با مطالعه آثار اين حوزه به آن دوران و اتفاقات و حماسه‌های آن واقف شوند.


جانشين سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ با تشبيه دفاع مقدس به معدنی كه نياز به اكتشاف و بهره‌برداری دارد، از رسانه‌ها خواست تا اين گنج عظيم را كشف، استخراج و برای هميشه از آن بهره‌برداری كنند و در انجام رسالت خود در ادای دين نسبت به آن كوشا باشند.


دفاع مقدس در سايه كتاب ماندگار می‌شود


وی با بيان اينكه اين دوره از نمايشگاه در تهران با 8 ميليون جمعيت برگزار می‌شود، ادامه داد: به همين دليل محل برگزاری نمايشگاه، مصلی امام خمينی(ره) تهران انتخاب شد تا هم به جهت ترافيكی مشكلی پيش نيايد و از سويی نيز اين محل به عنوان نمايشگاه كتاب شهرت دارد.


جانشين سپاه حضرت محمد رسو‌ل‌الله(ص) گفت: افتخار می‌كنيم كه اين سپاه متولی چهارمين نمايشگاه ملی كتاب دفاع ‌مقدس در تهران است. اين نمايشگاه از ششم تا 13 آبان‌ماه در مصلای امام خمينی‌(ره) برگزار می‌شود و ميزبان ناشران كتاب دفاع مقدس و علاقه‌مندان و مخاطبان به حوزه كتاب دفاع مقدس است، از همين رو تلاش می‌كنيم اين گونه فعاليت‌ها ماندگار و سالانه برگزار شوند تا برای همه مردم اين فرصت ايجاد شود تا در حوزه دفاع مقدس مطالعه خود را بالا ببرند.


وی ادامه داد: در اين نمايشگاه سالن‌هايی برای نقد كتاب، سرگرمی كودكان، برگزاری همايش‌ها و نشست‌های تخصصی با موضوع دفاع‌ مقدس موجود است و علاقه‌مندان در اين حوزه می‌توانند با حضور در هر يك از اين برنامه‌ها، دانش خود را درباره دفاع مقدس افزايش دهند.


رونمايی از «27 در 27» در نمايشگاه دفاع مقدس


سردار ذوالقدر با بيان اينكه در حوزه دفاع ‌مقدس نيازمند افراد «خير» هستيم تا بتوانند ما را در نشر ارزش‌های دفاع مقدس كمك كنند، اظهار كرد: «مؤسسه 27 بعثت» بسته‌های فرهنگی را آماده كرده‌اند كه ارزش آنها از يك ميليون تا ده ميليون تومان است و خيرين می‌توانند آنها را برای اهدا به مساجد، مدارس، حوزه‌های علميه و دانشگاه‌ها، خريداری كنند.


«مؤسسه 27 بعثت» برای اولين‌بار در اين نمايشگاه حضور می‌يابد و قرار است 18 جلد كتاب دفاع مقدسی را برای نخستين بار رونمايی كند كه از جمله آن می‌توان به مجموعه «27 در 27؛ سرگذشت 27 نفر از فرماندهان لشكر 27 محمد رسول‌الله(ص)» اشاره كرد. علاوه بر اين در مراسم آغاز به كار اين نمايشگاه قرار است سردار نقدی، رئيس بسيج مستضعفين، علی جنتی، وزير فرهنگ و ارشاد، استاندار تهران، شهردار تهران و فرمانده سپاه تهران نيز حضور داشته باشند.

captcha