کد خبر: 1308228
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۴

دوره آموزشی مشاوره دينی در چهارمحال و بختياری برگزار می‌شود

مدير تهذيب حوزه علميه استان چهارمحال و بختياری از برگزاری دوره مشاوره روانشناسی ويژه طلاب استان با حضور مشاوران برجسته دینی خبر داد.



حجت‌الاسلام والمسلمين علی‌اكبر آقابابايی، مدير تهذيب حوزه علميه استان چهارمحال و بختياری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از برگزاری دوره مشاوره روانشناسی ويژه طلاب استان خبر داد.


وی با اشاره به اينكه اين دوره هر ماه در استان برگزار می‌شود، تصريح كرد: هر ماه دو استاد مجرب و توانمند به مسائل مشاوره در استان حضور پيدا خواهند كرد و مسائل مشاوره و راهنمايی را به طلاب ارائه خواهند داد.


حجت‌الاسلام آقابابايی با بيان اينكه مشاوره‌ها به‌صورت فردی و عمومی خواهد بود، خاطرنشان كرد: اساتيد با حضور در مدارس علميه استان به‌صورت فردی و گروهی به طلاب مشاوره و راهنمايی خواهند داد كه اين دوره اثر بسزايی در سالم‌سازی جامعه خواهد داشت.


مدير تهذيب حوزه علميه استان از حضور اساتيد و روانشناسان دينی برجسته قم برای برگزاری اين دوره خبر داد و اظهار كرد: حصاری و رضايی يزدی جزو مشاوران برتر كشوری به مدت يك ماه در استان به طلاب مشاوره خواهند داد و مشكلات خانوادگی و اجتماعی آن‌ها را برطرف خواهند كرد.


به گفته وی، علاوه بر این اساتيد برجسته، مديريت تهذيب حوزه‌های علميه قم، روحانيان و كارشناسان توانمند دينی استان نيز در برپایی هرچه مفيدتر اين کارگاه آموزشی نقش مؤثری ايفا می‌كنند.


وی نحوه پاسخگويی به سؤالات مردم، مديريت تحصيلی و آموزشی، نحوه انتخاب همسر و مشاوره ازدواج، پاسخگويی و ارائه راهكار برای رفع مشكلات خانواده و طرح مباحث اخلاقی را از مهم‌ترين مسائل و مباحث اين دوره آموزشی برشمرد.


وی هدف از برگزاری اين دوره آموزشی را جرقه‌ای برای راه افتادن فرهنگ مشاوره دينی در استان دانست و خاطرنشان كرد: راه‌اندازی مركز مشاوره تخصصی دينی در حوزه علميه استان در راستای پاسخگويی به سؤالات مردم، چشم‌انداز و هدف ما از برگزاری اين دوره به‌شمار می‌آيد.


مدير تهذيب حوزه علميه استان استقبال مردم به روانشناسی دينی را بسيار بالا دانست و تصريح كرد: روانشناسی با رويكرد و منش غربی نيز در كشور وجود دارد اما تجربه و تاريخ نشان داده كه اقبال مردم به‌سوی روانشانسی به سبک اسلامی زياد است.


حجت‌الاسلام آقابابايی با بيان اينكه جامعه كنونی نيازمند يك مشاوره تخصصی بر پايه مبانی اسلامی و دينی است، افزود: مشاوره ازدواج، معيار انتخاب يك همسر مناسب، نحوه صحيح ارتباط با كودك و نوجوان در زمان بلوغ، مديريت تحصيلی و مشكلات و اختلافات در خانواده‌ها از مسائل مهمی در جامعه كنونی ما هستند كه يك طلبه متخصص می‌تواند به‌عنوان امين مردم پاسخگو و گره‌گشای اين سؤالات و مشكلات باشد.

captcha