کد خبر: 1310658
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۵
حجت‌الاسلام مقامی خبر داد:

15 آبان‌؛ آغاز طرح آموزش تدبر در قرآن در مشهد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل مؤسسه فرهنگی تدبر در قرآن و سیره(ع) مشهد از اجرای طرح تخصصی آموزش تدبر در قرآن و سیره اهل بیت(ع) ویژه بانوان و آقایان دارنده مدرک روخوانی و روان‌خوانی خبر داد.


حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی مقامی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی تدبر در قرآن و سیره(ع) مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: طرح آموزش تدبر در قرآن و سیره(ع) 15 آبان‌ماه جاری در مؤسسه تدبر در قرآن و سیره(ع) شهر مشهد اجرا می‌شود؛ ثبت نام این طرح تخصصی 8 آبان‌ماه آغاز شده است و تا 14 ماه جاری ادامه دارد.



وی در رابطه با نحوه اجرایی طرح تدبر در قرآن و سیره(ع) گفت: این طرح تخصصی ویژه دارندگان مدارک روخوانی و روان‌خوانی قرآن به‌مدت سه ماه در قالب هفته‌ای دو روز اجرا می‌شود.



آموزش تدبر در قرآن و سیره(ع) به‌مدت 180 دقیقه



این پژوهشگر قرآن تأکید کرد: متعلمان این طرح تخصصی طی 180 دقیقه تدبر در قرآن و سیره معصومین(ع) را با استفاده از کتب آموزشی این مؤسسه فرامی‌گیرند؛ پایان هر یک از جلسات طرح فوق‌الذکر پرسش و پاسخ صورت می‌گیرد.



حجت‌الاسلام مقامی در رابطه با نحوه ثبت نام متقاضیان طرح تدبر در قرآن و سیره گفت: افراد متقاضی می‌توانند به‌صورت حضوری به محل مؤسسه تدبر در قرآن و سیره(ع) واقع در شهر مشهد، بین آخوند خراسانی 26 و 28 و یا به پایگاه اینترنتی  www.mftqs.com مراجعه کنند.



مؤلف کتاب «سبک زندگی بر مبنای رساله حقوق امام صادق(ع)» افزود: برای تعلیم و تربیت متعلمان این دوره از رشته تخصصی از اساتید مجرب مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد همچون عباس بابایی، علی توکلی‌زاده و مهدی مهدی‌یاران استفاده می‌شود.



وی در پایان یادآور شد: پس از اتمام این دور از طرح تخصصی، آزمون به‌عمل می‌آید و نفرات ممتاز جائز دریافت گواهینامه قبولی می‌شوند؛ از این پس برگزیدگان می‌توانند به مراحل بالاتر همچون تربیت مربی تدبر در قرآن راه یابند.

captcha