کد خبر: 1311372
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱
16 آبان ماه؛

همایش «عاشوراییان» در آشتیان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول امورفرهنگی اداره تبلیغات اسلامی آشتیان از برگزاری همایش و تجمع عاشوراییان همزمان با سومین روز از دهه اول ماه محرم در مصلای آیت‌الله دانش این شهرستان خبر داد.


حسین کلهر، مسئول امورفرهنگی اداره تبلیغات اسلامی آشتیان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مرکزی، ضمن تسلیت به‌مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری امام حسین(ع) و یاران باوفایشان، گفت: به‌منظور تعزیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان(ع) این اداره با سیاه‌پوش کردن سطح شهر و معابر با پیش بینی اجرای برنامه‌های قابل توجه سعی دارد در آگاهی بخشی نوجوانان و جوانان گامی مؤثر بردارد.



وی با اشاره به برگزاری اعزام بیش از 50 روحانی به مناطق شهری و روستایی، ابراز کرد: برگزاری جلسات روضه‌خوانی، عزاداری در بیش از 70 مسجد، حسینیه و اماکن مذهبی این شهرستان در دهه اول محرم الحرام برپاست و علاقه‌مندان با حضور در این مراسم‌ها بیشتر با محوریت عاشورا و اهداف این قیام بزرگ اسلام آشنا می‌شوند.



کلهر در ادامه از برگزاری تجمع و همایش بزرگ عاشوراییان خبرداد و گفت: این همایش پنج‌شنبه، 16 آبان‌ماه جاری با سخنرانی حجت‌الاسلام سپاسی، مدرس دانشگاه آشتیان و با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و هیئات مذهبی در مصلای آیت‌الله دانش این شهرستان برگزار می‌شود.



مسئول امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی آشتیان در پایان، گردهمایی هیئات مذهبی در روزهای تاسوعا وعاشورای حسینی در دو نوبت صبح و عصر در میدان آزادی این شهرستان را از ویژه این دهه حزن‌آمیز بیان کرد.

captcha