کد خبر: 1311589
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۳

جشنواره عکس حوزه، نخستین جشنواره ملّی در موضوع روحانیت است

گروه خبرنگاران افتخاری/ جلال بیطرفان: رئیس مرکز فرهنگی ـ هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: سومین جشنواره تخصصی دوسالانه عکس حوزه برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی «سومین جشنواره تخصصی دوسالانه عکس حوزه»، حجت‌الاسلام والمسلمین علی کمساری،  رئیس مرکز فرهنگی ـ هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی‌بر ورود حوزه به کارهای هنری، اظهار کرد: جشنواره عکس حوزه، نخستین جشنواره ملی است که در موضوع روحانیت و حوزه‌های علوم دینی به صورت دوسالانه برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: نقش و اهمیت حضور روحانیت اصیل در فراز و نشیب تاریخ، داستانی است پرماجرا که چندان ناگفته نیست، اما بازگویی آن با زبان تصویر، حدیثی است تازه و ناب که نیازمند کاوش و تحقیقی پرحوصله و دامنه‌دار است و این مهم، همراهی و همیاری بسیاری را می‌طلبد.
کمساری تصریح کرد: هنر عکاسی که اینک جایگاه بلند و ویژه‌ای در جهان ارتباطات و رسانه‌های فرهنگی و تبلیغی یافته، خوشبختانه در ایران نیز با سابقه‌ای دیرین و گسترده، تاریخ گران‌سنگی از لحظه‌های فرّار و پرشکوه فراهم آورده است و چه بسیار که در عرصه‌های گوناگون با زبان چشم‌نواز خود، ناگفته‌های نغزی را به دیدگان مشتاق نشانده است.
وی گفت: مرکز فرهنگی ـ هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، نظر به رسالت خاصّ خویش، برای ثبت و ارائه تاریخ مصور روحانیت متعهد، «سومین دوسالانه عکس حوزه» را با همت هنرمندان عکاس ایران ـ اسلامی برگزار می‌کند.
کمساری بیان کرد: این مرکز در سال‌های اخیر کارهای جدی و مهمی در زمینه آموزش بخش‌های مختلف هنری انجام داده است.
وی با اشاره به رویکرد دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در زمینه تولیدات فرهنگی، هنری و ادبی بیان کرد: فعالیت‌های دفتر تبلیغات اسلامی در قالب شعر، داستان، نقد فیلم، ساخت فیلم و غیره بوده و توانسته است سال گذشته 54 اثر از آثار تولیدی را رونمایی کند.
رئیس مرکز فرهنگی ـ هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به فعالیت‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه در بخش نشریات، گفت: دفتر تبلیغات با هدف ترویج ارزش‌های دینی شش نشریه تولید می‌کند و تنها مجموعه‌ای است که در قالب دینی، تمام سنین را پوشش می‌دهد و بیشتر نویسندگان و شاعران آن، طلاب و روحانیان هستند.
حجت‌الاسلام کمساری، نهادسازی و ایجاد انجمن‌های فرهنگی ـ هنری با حضور طلاب را یکی از رویکردهای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برشمرد و بیان کرد: کم‌کم تولیدهای فرهنگی ـ هنری به سویی می‌رود که تولیدات توسط خود طلبه‌ها صورت گیرد.
رئیس مرکز فرهنگی ـ هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به راه‌اندازی جشنواره‌های تخصصی توسط حوزه، افزود: در سال گذشته و امسال جشنواره شعر اشراق و جشنواره تخصصی فیلم برگزار شد که سومین دوره جشنواره عکس حوزه نیز در ماه‌های آتی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های تجسمی در نگارستان اشراق(قم) توسط دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، گفت: این نگارستان تنها نگارخانه دینی قم است که یا شرکت‌کنندگان در آن باید طلبه باشند و یا نمایشگاه مربوط به آثار دینی باشد.
حجت‌الاسلام کمساری با اشاره به اینکه گاهی فعالیت‌های هنری مغایر با بیان حوزه قلمداد می‌شود، تصریح کرد: ما این روش را انتخاب کرده‌ایم و مطمئن هستیم تأثیرگذاری آن بیشتر است و از مدیریت حوزه انتظار داریم که به این بخش عنایت بیشتری صورت بگیرد.
وی اعلام کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه عکس تا 30 آبان‌ماه فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای (سایت) جشنواره به نشانی http://photohawza.eshragh.info مراجعه کنند و یا در قم با تلفن 37831924 با پیش شماره 025 تماس بگیرند.
captcha