کد خبر: 1314285
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳

ماه محرم؛ بهترین ظرفیت برای احیا امر به معروف و نهی از منکر

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر فریضه‌ای الهی است، گفت: ماه محرم بهترین ظرفیت برای احیا امر به معروف و نهی از منکر است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام سیدمحمد حسینی‌شاهرودی، نماینده ولی فقیه در کردستان شامگاه پنج‌شنبه، 16 آبان‌ماه در همایش قانون‌مداری امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: امر به معروف به‌معنای دعوت به قانون است و نوعدوستی، انفاق، خدمت به مردم، گره‌گشایی در کار دیگران است.



وی افزود: اگر امر به معروف و نهی از منکر رها شود، تمام ارزش‌ها و معیارهای دینی ـ اخلاقی از بین می‌رود و برای جلوگیری از بی‌بند و باری و فاسد شدن جوان‌ها لازم است امر به معروف و نهی از منکر را ترویج و به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل کرد.



نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان از قرآن به‌عنوان کامل‌ترین و بزرگ‌ترین کتاب قانون الهی یاد و عنوان کرد: در جامعه اسلامی باید افراد قانون‌مدار باشند و به قرآن کریم این کتاب بزرگ قانون الهی عمل کنند.



وی اعلام کرد: امر به معروف و نهی از منکر از اصول مستقل و جزو واجبات دینی ـ اسلامی محسوب می‌شود که حقوقدانان نیز اهمیت آن را درک کرده و آن را جز اصول دانسته‌اند.



حجت‌الاسلام شاهرودی با بیان اینکه یکی از بهترین ظرفیت‌ها برای احیای این فریضه ماه محرم است، بیان کرد: این فریضه الهی باید به‌عنوان یک باور عمیق در تمامی افراد جامعه از زن و مرد و پیر و جوان نهادینه شود.



وی به اشعار، آثار ادبی و عرفانی شعرا، ادبا و عرفای کرد اهل سنت مرتبط با سیره اهل بیت(ع) به‌ویژه امام حسین(ع) اشاره و افزود: اشعاری از امام شافعی‌ و شیخ‌رضا طالبانی در مدح امام حسین(ع) وجود دارد.



نماینده ولی فقیه در کردستان تهاجم فرهنگی، جنگ نرم و سرمایه‌گذاری‌های دشمنان را حرکتی برای تهی کردن تعصبات دینی ما برشمرد و یادآور شد: فعالیت‌های دینی و فرهنگی را باید درست برنامه‌ریزی کنیم تا روز به روز مانع توطئه‌های دشمنان شویم.

captcha