کد خبر: ۱۳۱۴۷۷۳
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۵

کودک خردسال در مصلای بزرگ ری مقتل‌خوانی می‌کند

گروه هنر: نقالی و مقتل‌خوانی کودک خردسال و مداحی نوجوان اهل بیت در گردهمایی سوگواران کوچک در حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰، سید رضا موسوی مدیر فرهنگسرای ولاء ضمن تاکید بر اهمیت نهادینه کردن فلسفه قیام امام سوم شیعیان و ترویج فرهنگ عاشورایی در میان کودکان، در خصوص برنامه های ویژه ماه محرم گفت: برای تمامی کودکان و نوآموزان ۴ تا ۶ ساله شهرری، ویژه برنامه‌ای تحت عنوان «حسین(ع) امام شکوفه‌ها» برنامه‌ریزی شده است.



مدیر فرهنگسرای ولاء در ادامه توضیحات این برنامه بیان کرد: همچنین در این روز والدین نوآموزان با مشارکت مسئولان فرهنگسرا و خانه‌های فرهنگ منطقه ۲۰ به ادای نذر می‌پردازند.



وی با توجه به اهداف برگزاری ادای نذری در خانه فرهنگ ها بیان کرد: هدف از این کار آشنایی نسل جوان با فرهنگ غنی عاشورای حسینی و اطعام عزادارن حسینی به صورت نذری برگزار می‌شود.



موسوی در این باره افزود: در این برنامه که در ششم ماه محرم و در مصلی شهرری مرقد حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام والمسلمین زراعتیان، اطلاعات و آموزه‌هایی در رابطه با قیام سیدالشهدا، وقایع کربلا و فرزندان امام حسین (ع)، به صورت کودکانه و در قالب‌هایی متنوع همچون کارگاه قصه‌گویی، مراسم عزاداری و سینه زنی به کودکان انتقال می‌دهد.



مدیر فرهنگسرای ولاء با اشاره به برنامه‌هایی که در این سوگواره انجام خواهد شد بیان کرد: در این سوگواره آتنا غفاری بازیگر خردسال به پرده‌خوانی درباره محرم و حضرت علی اصغر(ع) خواهد پرداخت.



وی ادامه داد: در برنامه امام حسین(ع) امام شکوفه‌ها مداح نوجوان علی اسدی عضو کانون دانش‌آموزان مدرسه امام حسن عسگری (ع) به نوحه‌خوانی برای کودکان خواهد پرداخت.



مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲۰ با توجه به قاریان کودک این برنامه بیان کرد: قرآن نوآموزان کودک یاسمن قنبری و امیر علی بحرینی به قرائت سوره کوثر خواهند پرداخت.



موسوی اذعان کرد: همه کودکان سرود هماهنگی را که توسط مربیان خود فراگرفته‌اند را به صورت هماهنگ اجرا خواهند کرد. در ضمن در این برنامه حجت‌الاسلام زارعتیان به همراه کودکان فرازهایی از زیارت عاشورا را قرائت خواهند کرد.



موسوی بیان کرد: تمامی مراکز مدیریت فرهنگی، هنری منطقه ۲۰ محرم امسال نیز میزبان عزاداران حسینی و دوستداران سیدالشهدا هستند تا به رسم سال‌های گذشته سالگشت پیروزی حق بر باطل را گرامی بدارند و فلسفه عاشورا و روح امر به معروف و نهی از منکر و احساس جهاد و شهادت را در خود زنده نگه دارند.



مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲۰ گفت: برنامه سوگواری حسین(ع) امام شکوفه‌ها ویژه نوآموزان مهد و پیش دبستان است که یکشنبه ۱۹ آبان‌ماه مصادف با ۶ محرم‌الحرام ۱۴۳۵ هجری قمری از ساعت ۹ الی ۱۱ در مصلی حرم شاه عبدالعظیم الحسنی واقع در شهرری برگزار می‌شود.



علاقه مندان برای شرکت در این مراسم و در جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۳۳۷۴۹۱۳۴ تماس گیرند.

captcha