کد خبر: 1315221
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۲
سردار عباس‌زاده:

امنیت کامل در مراسم‌ عزاداری بوشهر فراهم است

گروه خبرنگاران افتخاری/ حامد فکوری: فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر با بیان اینکه برای برقراری امنیت در برنامه‌های محرم از تمام نیروها استفاده می‌کنیم، گفت: ما و مجموعه پلیس انتظامی استان، وظیفه خودمان می‌دانیم که خدمتگزار و پاسخگوی مردم باشیم.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در بوشهر، سردار حیدر عباس‌زاده، فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر در نشست با اصحاب رسانه گروهی در بوشهر با تسلیت به مناسبت ایام سوگواری امام حسین(ع)، اظهار کرد: مجموعه پلیس در راستای تأمین نظم و امنیت مراسم‌های مذهبی هیئت‌های مذهبی و تعزیه‌خوانی در سطح شهرستان‌های بوشهر، تمهیدات خوبی برای مکان‌های پرجمعیت علاوه‌بر گشت انتظامی دیده شده و کمیسیون‌های انتظامی تشکیل جلسه داده‌اند.



وی در ادامه با بیان اینکه مناسبت‌های مذهبی مانند باران رحمت هستند که باید از آنها بهره گرفت، عنوان کرد: در هر مراسم و مجلس عزاداری ثابت در مساجد و حسینیه‌ها، دو نفر نیرو پاس ثابت و دستجات زنجیرزنی و کاروان سیار سوگواری پلیس راهور و انتظامی ناجا در استان بوشهر، نظم و امنیت را برقرار می کنند و به حمدالله تعامل و همکاری خوبی ایجاد شده است.



فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته با هیئت‌های عزاداری برای  کاهش ترافیک و سهولت رفت و آمد مردم، افزود: فرماندهان با تعدادی از نیروهای انتظامی به‌صورت کاروان 20 نفره ضمن شرکت در مراسم عزاداری مسئولیت امنیت هم به عهده می‌گیرند.



عباس‌زاده گفت: پلیس با رویکرد جامعه محوری در عرصه برقراری نظم و امنیت و رضایتمندی مردم به موفقیت‌های چشمگیری دسته یافته و استان بوشهر در این زمینه رتبه چهارم کشور را کسب کرده است و خدمت صادقانه به مردم لذت‌بخش است و اعتماد آنان بزرگترین سرمایه نیروی انتظامی است که برای حفظ آن باید تلاش کرد.



وی از کشفیات 120 درصدی جرایم خشن در استان بوشهر از ابتدای سال تاکنون خبر داد و عنوان کرد: 25 درصد این جرائم مربوط به جرائم سال‌های قبل است و 95 درصد این کشفیات نیز مربوط به جرایم امسال است.



سردار عباس‌زاده از تلاش نیروی انتظامی برای ایجاد صلح بین دو طایفه در شهرستان دشتستان خبر داد و بیان کرد: دو طایفه که چندین سال با هم اختلاف داشتند و چهار نفر نیز در این بین کشته شده بودند با وساطت نیروی انتظامی توافق  و با هم صلح کردند.



وی افزود: این صلح حرکتی کم‌نظیر بود که با تلاش نیروی انتظامی و همکاری سایر مسئولان شهرستان دشتستان محقق شد و دو نفر از چهار فراری این دو طایفه خود را به نیروی انتظامی معرفی کردند و دو نفر دیگر نیز به زودی خود را معرفی خواهند کرد.



فرمانده انتظامی استان بوشهر از افزایش رضایت‌مندی مردم از اقدامات نیروی انتظامی خبر داد و بیان کرد: استان بوشهر در این زمینه رتبه چهارم کشور را کسب کرده است.



وی با اعلام اینکه حوادث جاده‌ای استان بوشهرنسبت به سال گذشته 13 درصد کاهش یافته، گفت: میزان حوادث ترافیکی امسال نسبت به سال گذشته 36 درصد کاهش یافته است.

captcha