کد خبر: 1316542
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۲

نشست هم‌اندیشی هئیات مذهبی و مساجد در زابل برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: نشست هم‌اندیشی هئیات مذهبی و مساجد ویژه محرم‌الحرام یکشنبه، 19 آبان‌ماه در شهرستان زابل برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه سیستان و بلوچستان، نشست هم‌اندیشی هئیات مذهبی و مساجد ویژه محرم‌الحرام یکشنبه، 19 آبان‌ماه  جهت هرچه بهتر برگزار شدن برنامه‌های محرم در شهرستان زابل برپا شد.



این نشست درباره هماهنگی و برنامه‌ریزی مراسم ویژه محرم به‌ویژه دسته‌روی هیئات مذهبی و مساجد در تاسوعا و عاشورا، امنیت و انتظامات در زابل برپا شد و عارفی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و ناظری، فرماندار ویژه زابل نکاتی درباره هرچه بهتر برگزار کردن برنامه‌های محرم مطالب بیان کردند.



توجه به محتوای برنامه‌ها، استفاده از روحانیان و اهمیت دادن به منبر و روضه، امر به معروف و نهی از منکر، نماز ظهر عاشورا، رعایت احترام به عزاداران، بهداشت نذورات از نکاتی بود که در این نشست مطرح شد.

captcha