کد خبر: 1316594
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۷
طی سلسله نشست‌های دینی صورت می‌گیرد؛

بررسی فلسفه قیام عاشورا در شیراز

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: فلسفه قیام عاشورا توسط مؤسسه شهید بلنداقبال شیراز در ایام محرم بعد از نماز مغرب و عشاء ویژه بانوان مورد بررسی قرار می‌گیرد.


طاهره بلنداقبال، مدیرمسئول مؤسسه قرآنی شهید بلنداقبال شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: به‌همت مؤسسه شهید بلنداقبال شیراز طی ایام محرم، نشست‌های تخصصی با موضوع «قیام امام حسین(ع)» برگزار می‌شود که در این راستا به بررسی فلسفه این نهضت پرداخته خواهد شد.



وی در ادامه بیان کرد: این دور از نشست‌ها ویژه بانوان بعد از نماز مغرب و عشاء به‌مدت 120 دقیقه برگزار می‌شود؛ در خلال برگزاری این نشست‌ها، مباحث اخلاقی و اعتقادی بیان می‌شود.



این مدرس قرآن افزود: همچنین در پایان جلسات، حدیث کساء و زیارت عاشورا قرائت می‌شود و جهت ایجاد رقابت سالم میان شرکت‌کنندگان، مسابقه‌ای برگزار می‌شود که تنها به سه نفر اول جوایزی ارزنده تعلق می‌یابد.



بلنداقبال اظهار کرد: مؤسسه شهید بلنداقبال در نظر دارد تا طی تاسوعا و عاشورا محفلی نورانی برگزار کند که در این مجالس به قرائت قرآن کریم، زیارت عاشورا، مرثیه‌سرایی در مدح امام حسین(ع) و سخنرانی با موضوع «واقعه کربلا» برگزار خواهد شد.



وی در پایان یادآور شد: ناگفته نماند مؤسسه شهید بلنداقبال در شهرستان شیراز، شهرک گلستان، فلکه دوم، بلوار گل‌آرا، کوچه گل‌آرا، سمت راست، انتهای کوچه واقع شده است و در طول سال برای سنین 7 سال به بالا کلاس‌های آموزش قرآن برگزار می‌کند.

captcha