عبدالحسین فخاری، رئیس سازمان حلال جهانی در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به ضرورت تدوین استانداردهای جدید حلال، گفت: تدوین استانداردهای جدید حلال در حوزههای مختلفی چون غذا، دارو، بیمه و .. طی سال های اخیر مطرح شده و علیرغم محدودیت مالی همچنان در این سازمان توسط کارشناسان ادامه مییابد.
وی با اشاره به اینکه تدوین استانداردهای جدید حلال در حوزه بیمه آغاز شده است، گفت: تدوین استانداردهای جدید حلال در حوزه بیمه با حضور تیم کارشناسی آغاز شده و این گروه در حال فعالیت و تحقیقات علمی بر موضوع تکافل هستند و نتایج این بررسیها اعلام میشود.
فخاری با اشاره به ضرورت تدوین استانداردهای جدید حلال در دیگر حوزههای گفت: با پیشرفت علم، تنوع محصولات و افزایش واردات و صادرات محصولات مختلف و عرضه خدمات متنوع در کشور، لازم است تدوین استاندادرهای حلال در این حوزههای نیز به روز شده و با همکاری کارشناسان استانداردهای جدید حلال ارائه شود.
وی گفت: تیم کارشناسی دارو در سازمان حلال جهانی در حال فعالیت و تهیه استانداردهای جدید در این حوزه هستند و امیدواریم بنا به قولی که برای تهیه این استانداردهای داده بودیم بتوانیم خبرهای خوبی را در این زمینه ارائه و اعلام کنیم.
فخاری با اشاره به برخی محدودیتهای مالی، گفت: سازمان حلال جهانی به دلیل آنکه از حمایتهای مالی دولتی برخوردار نیست و منابع آن از طرق دیگر تهیه میشود، با محدودیت مواجه است به طوریکه تهیه این استانداردها طولانیتر شده ولی با وجود این برای تهیه آنها تلاش میکنیم.
پیش از این رئیس سازمان حلال جهانی از لزوم تهیه استانداردهای حلال در بخش هایی چون دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی، بانکداری، بیمه، فناوری اطلاعات و رسانه، تفریحات و ورزش و ...گفته بود که تدوین آنها در حوزههای مختلف به اقدامات و کارهای مختلف در همه حوزهها سامان میدهد.
گفتنی است، چندین سال وقت صرف شد تا استانداردهای جدید حلال در حوزه غذا تدوین شود و در حال حاضر لازم است تا همه دست اندرکاران و کارشناسان دیگر حوزه ها نیز دست به دست هم دهند و با تدوین استانداردهای جدید حلال نسبت به پر شدن خلأهای موجود اقدام کنند.