کد خبر: 1317674
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۷

برگزاری نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن لیبی

گروه بین‌الملل: نهمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ و قرائت قرآن کریم لیبی روزهای 2 تا 7 آذرماه در شهر طرابلس، پایتخت این کشور، برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «Libya Herald»، در این مسابقات که به همت وزارت اوقاف و امور اسلامی لیبی برگزار می‌شود، نمایندگانی از 65 کشور جهان حضور خواهند داشت.



شرکت‌کنندگان در این مسابقات، نمایندگان زیر 25 سال کشورهای عربی، آسیایی و اروپایی هستند.



هفت داور از کشورهای مختلف به قضاوت این دوره از مسابقات خواهند پرداخت که از این میان سه داور، از کشور لیبی هستند.



در پایان این مسابقات که در مجموعه «ذات العماد» طرابلس برگزار می‌شود، از برگزیدگان هر گروه با اعطای جوایز ارزشمند نقدی تقدیر خواهد شد.



گفتنی است، حسین کوه‌خیل، حافظ کل قرآن کریم از استان «البرز» نماینده کشورمان در هشتمین دوره این رقابت‌ها بود که سال گذشته برگزار شد.



پیش از وی، در دوره‌های قبلی نیز سه نفر از کشورمان به این مسابقات اعزام شده بودند که تمامی آنها به عنوان هفتمی دست یافته‌اند.

captcha