کد خبر: 1317784
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸

امر به معروف، پالایش حقیقی جامعه از منکرات است

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پارس‌آباد گفت: امر به معروف و نهی از منکر بزرگترین پالایش جامعه از آسیب‌ها و ناهنجاری‌هایی است که می‌تواند رستگاری واقعی را رقم بزند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام حسن باقری، امروز، 25 آبان در نشست با روحانیان و علمای مبلغ دینی در پارس‌آباد تصریح کرد: همزمان با ماه محرم و شهادت حضرت ابا‌عبدالله‌الحسین(ع) بیش از 50 مبلغ و 15 مبلغه به مراکز مختلف فرهنگی، مذهبی، مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، هیئت‌های مذهبی و مناطق مختلف شهری و روستایی این شهرستان در دهه اول و دوم محرم اعزام شده‌اند.



وی تصریح کرد: اشاعه فرهنگ دینی و عاشورایی، تبیین نهضت حسینی و انجام فعالیت‌های تبلیغی و مذهبی از برنامه‌های مبلغان اعزامی است.



حجت الاسلام باقری خاطرنشان کرد: تشریح فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر و بیان آسیب‌های عزاداری و خرافات از دیگر وظایف مبلغان اعزامی است.



وی اضافه کرد: حضور روحانی در مساجد در مناسبت‌های مختلف می‌تواند جوانان را با اندیشه‌های اسلامی، الهی و معنوی بیشتر آشنا کند.



حجت الاسلام باقری بیان کرد: ماه محرم بهترین فرصت است تا ارزش‌های حقیقی اسلام در قالب نهضت امام حسین(ع) تبیین شده و نسبت به انتقال بهترین مفاهیم و ارزشمندترین مبانی برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها صورت بگیرد.



رئیس تبلیغات اسلامی پارس‌آباد ضرورت آگاهی‌بخشی و بصیرت‌افزایی به اقشار مختلف جامعه را در مورد اهداف و آرمان‌های نهضت حسینی یادآور شد و گفت: همه وظیفه داریم تا مبانی فکری و اعتقادی امام حسین(ع) را به شکل صحیح و درست ترویج کرده و زمینه یک تحول جدی را فراهم بیاوریم.

captcha