کد خبر: 1318168
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۵
صندوقچه خبر/

بدعت نمایندگان و هشدار نسبت به ادامه روش احمدی‌نژاد

گروه سیاسی: غیرقانونی و بدعت بودن دخالت نمایندگان در انتخاب همکاران وزرا، تقاضا از روحانی برای عدم تداعی روش احمدی‌نژاد و تشکیل زنجیره انسانی دانشجویان و نخبگان دانشگاه شریف در اطراف سایت فردو از عناوین خبری امروز بود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مهم‌ترین اخباری که امروز، شنبه 25 آبان‌ماه، مقارن با 12 محرم الحرام، سالروز شهادت امام زین العابدین(ع) بر روی خروجی خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری ارسال شده بود، به شرح ذیل است:



 



احتمال وقوع تخلف در فروش‌ مگان‌های عدم‌تعهد



مصطفی‌ افضلی‌فرد نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت پرونده فروش مگان‌های اجلاس عدم‌تعهد گفت: از مسئولان وزارت صنعت خواسته‌ایم که اسناد مربوط به فروش این خودروها را به کمیسیون اصل 90 ارائه کنند که قرار است تا پایان آبان‌ماه این اسناد به کمیسیون داده شود.



سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: البته مستندات دیگری هم به کمیسیون اصل 90 مجلس رسیده که براساس آن علی‌الظاهر خبری که درباره وقوع تخلف در فروش مگان‌ها منتشر شده، چندان هم بیراه نبوده است.



 



جو مجلس برای رأی اعتماد به گودرزی مساعد است



حسین گروسی نماینده مردم قدس، ملارد و شهریار در خصوص پیش‌بینی خود از رأی اعتماد مجلس به گودرزی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان اظهار کرد: با توجه به کارنامه و سوابق آقای گودرزی در زمینه ورزش و مسئله جوانان به‌طور کلی جو مجلس برای دادن رأی اعتماد به ایشان مساعد ارزیابی می‌شود.



 



تکلیف وزارت ورزش با عدم رأی اعتماد به گودرزی با حکم حکومتی روشن می‌شود



ضرغام صادقی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با توجه به پایان مهلت دولت برای اداره وزارت ورزش و جوانان توسط سرپرست در 24 آبان‌ماه، در صورت عدم رأی اعتماد مجلس به محمود گودرزی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، تکلیف این وزارتخانه چه می‌شود؟ توضیح داد: قانون مطلبی در این زمینه به صراحت بیان نکرده است.



وی افزود: لذا در این شرایط باید از مقام معظم رهبری مجوزی ـ حکم حکومتی ـ اخذ شود و ایشان فرصتی بدهند تا در این مدت، تکلیف وزیر این وزارتخانه مشخص و وزارت ورزش و جوانان توسط سرپرست اداره شود.



 



فراخوانی فرجی‌دانا به مجلس برای پاسخ به ۲۲ نماینده درباره انتصابات وزارت علوم



عطاءالله سلطانی، نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی در بیان جزئیاتی از سؤال سیدمحمود نبویان به نمایندگی از 22 نفر از نمایندگان مجلس از رضا فرجی‌دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این سؤال مربوط به عزل و نصب‌های صورت‌گرفته از سوی وزیر علوم است.



وی با اشاره به جلسات کمیسیون آموزش با رضا فرجی‌دانا پیش از برگزاری جلسه رأی اعتماد یادآور شد: آقای فرجی‌دانا در آن جلسات به اعضای کمیسیون قول داده بودند که از افرادی که ممکن است ایجاد کننده بستر آشوب و اختلاف در دانشگاه‌ها باشند، استفاده نکند.



 



ظریف درباره مذاکرات ژنو به کمیسیون امنیت ملی مجلس گزارش می‌دهد



محمدحسن آصفری، نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نشست مشترک اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه فردا شب در محل آن وزارتخانه برگزار می‌شود.



وی افزود: وزیر امور خارجه در جلسه مشترک با اعضای کمیسیون، قرار است گزارشی از مذاکرات اخیر ایران با 1+5 در ژنو ارائه کند.



 



توافق جامع ۱+۵ با ایران در این مرحله «واقع‌بینانه» نیست



«سامانتا پاور» نماینده آمریکا در سازمان ملل تصریح کرد: هنوز بی‌اعتمادی‌‌های زیادی به‌طور قطع وجود دارد که ما بعد از چندین نسل بدگمانی با خود به این مذاکرات آوردیم که این مسئله بر دو طرف موضوع تأثیر یکسانی دارد.



وی ادامه داد: با کاهش تحریم‌های موقت، محدود و برگشت‌پذیر که ما متعهد به آن شدیم تا برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کنیم، آنها مقداری از اورانیوم با درصد غنای بالای خود را کاهش دهند و ما نظام نظارت بیشتر بر برنامه هسته‌ای ایران را به وجود آوریم.



 



مسئولان هتک حرمت به زینبیه را با جدیت پیگیری کنند



مصطفی ملایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی انتظار ما این است که علمای شیعی و سنی و تمام آزادی‌خواهان جهان نسبت به محکومیت هتک حرمت حرم حضرت زینب(س) اقدام کرده و معاندین را در برابر اقدامات‌شان نهی کنند.



مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه هر کس نسبت به جایگاه خود باید جنایات تروریست‌ها در هتک حرمت به حرم حضرت زینب(س) را محکوم کند، خاطرنشان کرد: مسئولان گام‌های جدی برای پیگیری محکومیت تروریست‌ها بردارند و در زمینه پیشگیری و تکرار چنین اقداماتی تلاش کنند.



 



دخالت نمایندگان در انتخاب همکاران وزرا، بدعت و غیرقانونی است



فاطمه راکعی با بیان اینکه وظیفه قانونی مجلس در حد انتخاب وزرا از طریق دادن یا ندادن رأی اعتماد به آن‌هاست، اظهار کرد: نمایندگان فقط در مواردی می‌توانند وزیر را به مجلس بخواهند که اقدامی خلاف قانون و مصالح کشور شده باشد، پس در حوزه عملکرد، می‌توانند از وزیر سؤال کنند و حتی اگر پاسخ‌های او قانع‌کننده نبود، وزیر را استیضاح کنند.



وی با بیان اینکه وقتی مجلس به وزیری رأی اعتماد می‌دهد، او حق دارد افرادی را به‌عنوان معاونان، مشاوران و مدیران خود انتخاب کند، افزود: به نظر من اینکه نمایندگان در انتخاب همکاران یک وزیر دخالت کنند، یک بدعت است و قانونی نیست و جزو وظایف و اختیارات مجلس به حساب نمی‌آید.



 



روحانی روش احمدی نژاد را تداعی نکند



علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نطق رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد به سجادی در رأی برخی از نمایندگان مؤثر بود، گفت: معتقدم روحانی نباید انتقادات به مجلس را خصوصاً در جلسه رأی اعتماد مطرح می‌کرد؛ ‌به‌طور کلی باید از کنار برخی بد رفتاری‌ها بگذرند تا روش آقای احمدی‌نژاد تداعی نشود.



 



مدعیان اخراج سیاسی دانشجویان مصداق بیاورند



کامران دانشجو، وزیر علوم و تحقیقات و فناوری دولت دهم در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود مشکل دانشجویان ستاره‌دار به‌دلیل فعالیت‌های سیاسی آنها در دوره‌های گذشته است و با روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد سخت‌گیری‌های زیاد‌تری صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: ما هیچ وقت، دانشجو اخراج نکردیم، اصلاً وزارت علوم نمی‌تواند دانشجو اخراج کند؛ اگر کسی به‌عنوان مسئله سیاسی از دانشگاه اخراج شده است، باید مصداقی بیان کند والا این می‌شود شعار.



 



تشکیل زنجیره انسانی دانشجویان و نخبگان دانشگاه شریف در اطراف سایت فردو



در آستانه دور جدید مذاکرات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با گروه 1+5، بیش از 150 نفر از نخبگان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در اقدامی خودجوش با ایجاد زنجیره انسانی در اطراف سایت هسته‌‌ای فردو و با شعار«فردو قلب ماست» آمادگی خود را برای حفظ و توسعه دستاوردهای هسته‌ای کشور و تأکید بر ادامه مسیر شهدای هسته‌‌ای به جهانیان اعلام می‌‌کنند.

بابک الماسیان
|
-
|
۱۳۹۲/۰۸/۲۵ - ۱۶:۱۰
0
0
اولین اجتماع بزرگ مدافعان حرم در خرم آباد
http://enfetar.ir/?p=19593
جهت باز نشر
captcha