کد خبر: 1318507
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱

برگزاری گفتمان «فلسفه نماز» در پاوه

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی پاوه گفت: دیروز، 25 آبان گفتمان کارگاهی با موضوع فلسفه نماز در این شهرستان برگزار شد.


اکرم حسن‌زاده، کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی پاوه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، از برگزاری گفتمان کارگاهی فلسفه نماز در این شهرستان خبر داد و گفت: دیروز شنبه، 25 آبان گفتمان دینی با موضوع فلسفه نماز با حضور بانوان این شهرستان در دبیرستان شاهد برگزار شد.



وی افزود: کارشناس این برنامه ضمن بررسی فلسفه نماز، این فریضه را برطبق آیه صریح قرآن تنها سپر گناهان و سدی مانع در برابر سیلاب گناهان دانست.



حسن‌زاده تصریح کرد: نمازگزار همواره به یاد خداست، زیرا اوست که از تمام کارهاى کوچک و بزرگ ما آگاه و از آن چه در زوایای روان ما و از اندیشه ما می‌گذرد، مطلع و باخبر است.



وی گفت: کمترین اثر یاد خدا این است که به خودکامگى انسان و هوس‌هاى وى اعتدال مى‌بخشد، چنان که غفلت از یاد خدا و بى‌خبرى از پاداش‌ها و کیفرهاى او، موجب تیرگى عقل و خرد و کم‌فروغى آن می‌شود و این موضوعی محوری در این گفتمان بود که خسروی، کارشناس این برنامه برآن تأکید داشت.



کارشناس تبلیغات اسلامی پاوه افزود: اشاره به اثرات نماز در دوری از گناه از دیگر مباحث اشاره شده در این گفتمان بود همچنین اشاره به شرایط خواندن نماز که از جمله آن مشروع بودن و مباح بودن تمام وسایل، مانند آب وضو و غسل و لباسی که با آن نماز می‌گزارد و مکان نمازگزار از دیگر مسائل پرداخته شده بود.



حسن‌زاده در پایان اظهار کرد: هرگاه نماز به‌صورت جماعت اقامه شود، روح وحدت، اتحاد، مساوات و برابرى از صف‌هاى منظم و فشرده نمازگزاران نمایان خواهد بود و اهمیت این اتحاد و یگانگى معنوى نیازى به توضیح ندارد.

captcha