کد خبر: 1318509
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱

تاکید روسیه بر حضور همه گروه‌های اسلامی در کنفرانس ژنو 2

گروه بین‌الملل: «سرگی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «تی‌وی سی(TVC)» بر ضرورت حضور نمایندگان همه گروه‌های اسلامی در کنفرانس ژنو 2 تاکید کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی« fr.ria»، سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه دیروز، 25 آبان‌ماه، در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره کنفرانس «ژنو 2» و تاثیر ان بر حل بحران سوریه، گفت: همه گروه‌های اسلامی باید در کنفرانس صلح بین‌المللی «ژنو 2» حضور پیدا کنند چراکه بحران سوریه علاوه بر جنبه سیاسی، جنبه اسلامی نیز دارد.



وی افزود: تفرقه در جهان اسلام و بروز اختلافات میان مسلمانان، نه تنها امنیت منطقه خاورمیانه بلکه امنیت جهان را تهدید می‌کند و به همین دلیل، سران و نمایندگان گروه‌ها و سازمان‌های اسلامی باید در کنفرانس ژنو شرکت کنند و برای حل بخران سوریه راه‌حل ارائه دهند.



وزیر امور خارجه روسیه در ادامه سخنانش تاکید کرد: حضور ایران و عربستان در این نشست ضروری است چراکه ایران به عنوان رهبر شیعیان و عربستان به عنوان رهبر جهان اهل تسنن نقش مهمی در حل این بحران بر عهده دارند.



لاوروف همچنین دعوت از اندونزی را نیز مهم عنوان و تصریح کرد: باید از اندونزی نیز به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور اسلامی که همواره سعی دارد تا برای حل بحران‌ها نقش‌آفرینی مثبتی داشته باشد، دعوت شود. حضور نمایندگان سازمان همکاری اسلامی نیز یکی دیگر از ضروریات این نشست خواهد بود.

captcha