کد خبر: 1319536
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۱

احیا و ترویج فرهنگ نماز بین دانش‌آموزان با تربیت مدرس نماز

گروه اجتماعی: 23 دوره آموزش تربیت مدرس نماز با محوریت آموزش و توسعه فرهنگ نماز از برنامه‌هایی است که از سوی تبلیغات اسلامی تهران و با همکاری ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برگزار می‌شود.


هادی رضایی، رئیس اداره امور پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: این اداره کل در راستای احیا و ترویج فرهنگ نماز و نماز‌خوانی سعی دارد با برگزاری دوره‌های تربیت مدرس نماز،  ترویج این فریضه الهی را  در اولویت برنامه‌های خود قرار دهد.



وی افزود: طراحی و اجرای 23 دوره آموزش تربیت مدرس نماز با محوریت آموزش و توسعه فرهنگ نماز  از برنامه‌هایی است که در این زمینه با همکاری ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برگزار خواهد شد.



رضایی خاطر نشان کرد: ارتقای سطح دانش و معلومات گروه‌های هدف( فرهنگیان)، آشنایی هر چه بیشتر دانش‌آموزان  با ضرورت و اهمیت نماز از مهم‌ترین اهداف این طرح بوده و در برنامه‌ریزی این طرح سعی شده است  شیوه‌های نوین جذب جوانان و نوجوانان به فرایض دینی مورد توجه مدرسان نماز قرار گیرد.



رئیس اداره امور پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران اشاره کرد:  تربیت کادر مناسب جهت توسعه فرهنگ نماز از مواردی است که در  برگزاری این دوره‌ها مورد تاکید قرار دارد و در این دوره 3 هزار نفر از معلمین، دبیران، اساتید و کارکنان اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران  شرکت خواهند کرد.



وی بیان کرد: این دوره‌ها 16 ساعت است که شرکت‌کنندگان در این دوره پس از پایان دوره و گذراندن آزمون مدرک مدرس قرآنی و گواهی‌نامه آموزشی را دریافت خواهند کرد.



رضایی یادآور شد: با توجه به گستردگی موضوعات مطرح شده در کلاس، این دوره در دو نوبت برگزار خواهد شد که دور اول در آذر ماه و دور دوم در انتهای بهمن و اسفند ماه سال جاری دایر خواهد شد و همکاری ادارات آموزش‌و‌پرورش شهرستان‌های استان تهران در برگزاری این دوره قابل تقدیر است. 

captcha