کد خبر: 1319658
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱

آموزش بیش از 200قرآن‌آموز در مؤسسه فاطمة‌الزهرا(س) رودبار

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه فاطمة‌الزهرا(س) رودبار کرمان با برگزاری دوره‌های عمومی و تخصصی قرآن بیش از 200 قرآن‌‌آموز را در مقاطع مختلف سنی تحت پوشش قرار داده است.


پری مرادی، مدیرمسئول مؤسسه فاطمة‌الزهرا(س) رودبار کرمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این کلاس‌های آموزشی، گفت: مؤسسه فاطمة‌الزهرا(س) رودبار کرمان با برگزاری دوره‌های تخصصی و عمومی آموزش قرآن بیش از 200 قرآن‌آموز را در مقاطع مختلف سنی تحت پوشش قرار داده است؛ هر یک از کلاس‌ها به‌مدت سه روز در هفته و با حضور 6 مربی قرآن برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: از جمله کلاس‌های آموزشی که در این مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود، می‌توان به برگزاری کلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی، تجوید، تفسیر، ترجمه و مفاهیم و صوت و لحن قرآن اشاره کرد.



مرادی عنوان کرد: کلاس‌های آموزش قرآن ویژه خردسالان نیز شامل آموزش روخوانی قرآن به روش اشاه و حفظ جزء سی‌ام قرآن همراه با آموزش معنای آیات است.



مدیرمسئول مؤسسه فاطمة‌الزهرا(س) رودبار خاطرنشان کرد: در کنار کلاس‌های علوم قرآنی، کارگاه‌های آموزش احکام و اخلاق اسلامی همراه با پاسخگویی به سؤالات دینی در این مؤسسه برگزار می‌شود.

captcha