کد خبر: 1319765
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲

مدیرکل اوقاف و امور‌ خیریه استان همدان منصوب شد

گروه اجتماعی: مدیرکل اداره اوقاف استان همدان امروز، 28 آبان با حضور مسئولان استانی و کشوری تودیع و معارفه شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام محمد صالحی، مدیرکل اسبق اداره اوقاف و امور‌ خیریه استان همدان سه‌شنبه، 28 آبان‌ در آئین تودیع و معارفه گفت: خدمت‌گزار بودن توفیقی است که در نظام جمهوری اسلامی نصیب بنده شده که این خدمتگزاری در عرصه وقف به خاطر شرایط حاکم نمود و سختی بیشتری دارد و خدا را شاکرم که در مدت خدمت‌گزاری در این عرصه بنده حقیر را یاری نمود تا بتوانم امروز با وجدان راحت این شهر را ترک کنم.
وی افزود: در همدان گستره کار در حوزه اوقاف زیاد است و در تمام این مسیر سعی کرده‌ام ذره‌ای از موقوفه جز در جای مناسب خود صرف نشود، همچنین به لطف خدا با همکاری هیئت امناهای امامزادگان امور‌امامزاده‌ها ساماندهی شده است.
حجت‌الاسلام صالحی اضافه کرد: با همیاری و همکاری حوزه علمیه، صدا و سیما، اصحاب رسانه، مسئولان استانی خدمات شایانی در حوزه وقف صورت گرفته به گونه‌ای که 800 سند اجاره‌ایی در شهرستان کبودرآهنگ را تجدید کردیم.
در ادامه این مراسم خسرو سامری، معاون عمرانی استاندار استان همدان نیز گفت: وقف در استان همدان جایگاه خوبی دارد به گونه‌ای که شهرستان‌هایی مانند ملایر وکبودآهنگ با موقوفاتی حدود 70 درصد در سطح کشور سرآمد هستند.
وی افزود: من امروز نه به عنوان مسئول عمرانی استاندار بلکه به عنوان عضو هیئت امنای شاهزاده حسین(ع) در اینجا هستم زیرا این امامزاده بزرگوار یک امامزاده قابل تکریم و تعزیم است و این افتخار بزرگی برای اینجانب است.
سامری ادامه داد: از رئیس جدید اداره اوقاف دو خواسته دارم که وقف را در بخش‌های سرمایه‌گذاری در استان وارد کند و از ظرفیت وقف در این زمینه‌ها استفاده کند و همچنین وقف را در پروژه‌های اشتغال‌زایی سوق دهد و مشکلات امامزاده حسین را هرچه زودتر مرتفع کند.
حجت‌الاسلام رضا حاجی زین‌العابدینی، رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان نیز گفت: همه تلاش خود را برای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی خواهم کرد.
یادآوری می‌شود، در پایان این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌های حجت‌الاسلام صالحی، حجت‌الاسلام رضا حاجی زین‌العابدینی به عنوان رئیس اوقاف و امورخیریه استان همدان معرفی شد.

captcha