کد خبر: 1319953
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۸
خوراکیان به ایکنا خبر داد:

تألیف کتب دینی و قرآنی در طرح رصد فرهنگی اجتماعی تهران

گروه ادب: رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره راهکارهای نیازسنجی پیش از تولید محتوای کتب دینی و قرآن اظهار کرد: طرح «رصد فرهنگی اجتماعی شهر تهران» را در این راستاست که دستاوردهای آن را برای چاپ، به مؤلفان و ناشران می‌دهیم.


امیر خوراکیان، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به بررسی موضوع نیازسنجی پیش از تولید محتوا در آثار مکتوب حوزه نشر دینی ـ قرآنی، با توجه به نقش حمایتی شهرداری در این حوزه پرداخت.



وی با بیان اینکه ما در این راستا پروژه بزرگی را اجرایی کرده‌ایم، گفت: این پروژه با نام «رصد فرهنگی اجتماعی شهر تهران» اجرا شده است. این پروژه برای کشف و حل صورت مسئله‌های شهری اجتماعی به شکل کلان و هم به صورت منطقه‌ای، کمک شایانی به ما می‌کند.



به حل مسائل از منظر دین ایمان داریم



خوراکیان ادامه داد: آنچه در این زمینه انجام شده فقط کار ما نیست، اما ما این آمارها را تحلیل و جمع‌بندی کرده‌ایم و اجازه ندادیم که فقط به کتابخانه‌های برود و نکته مهمی که سازمان فرهنگی هنری شهرداری به آن اقدام کرده‌ایم آنکه، آنها را به کار بسته‌ایم تا در جامعه شهری اجرایی کنیم.



رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران عنوان کرد: برای مثال در موضوع مهارت‌های اجتماعی ما دویست و بیست و دو موضوع را شناسایی کرده‌ایم و مشخص است که این موضوعات از اهمیت بالایی برخوردار است، هر چند ادعا نمی‌کنیم که اینها همه موضوعات است.



وی گفت: اگر ما به این موضوعات بپردازیم می‌توانیم خیلی خوش‌بین باشیم که به موضوعات واقعی و نیازهای حقیقی در جامعه پرداخته‌ایم. البته نحوه پرداخت ما از نظر محتوایی اگر چه موضوعات اجتماعی است، اما طبیعتاً از منظر دین به آنها خواهیم پراخت، چون به راهگشا بودن دین در همه این مسائل ایمان داریم و محتوای اصلی ما دین و قرآن کریم است.



دستاوردهایمان را در اختیار ناشران و مؤلفان قرار می‌دهیم



خوراکیان در ادامه اظهار کرد: در حوزه دین و اخلاق، نزدیک به شصت موضوع را انتخاب کرده‌ایم که موضوعات مبتلا‌به مردم است و کتاب خواهد شد. این مسائل همان بحث‌های معرفتی و دینی است، اما از زاویه نیاز مردم به آنها نگاه شده و با نگاه مهارت‌آموزی علاوه بر دانش‌افزایی به آنها توجه شده است.



وی عنوان کرد: ما به دنبال این هستیم که حاصل این مباحث را در فرهنگ عمومی و رفتارسازی اجتماعی مشاهده کنیم، نه اینکه تنها در آگاهی‌بخشی موفق باشیم. ما در این سازمان در خدمت همه فعالان این حوزه‌ها هستیم. در همین راستا پیشخوانی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تأسیس کرده‌ایم تا بتوانیم دستاوردهایمان در این حوزه‌ها را در اختیاز ناشران، نویسندگان و مؤلفان قرار دهیم.

captcha