
رضا میرزایی، سرپرست حوزه هنری استان مرکزی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، تصریح کرد: این قطعه موسیقی توسط هنرمندان و به همت واحد موسیقی حوزه هنری استان و به سرپرستی علی میرزایی تولید شده است.
وی تصریح کرد: بهنود خطیبزاده تنظیمکننده، عباس رهبرنیا آهنگساز و علیرضا نجفآبادی تکخوانی این اثر را عهده دار هستند و علی میرزایی، حامد شمسی، جاوید پناهی و داریوش کریمی در این اثر موسیقایی همکاری دارند.
میرزایی ادامه داد: بیش از سی نفر از هنرمندان واحد موسیقی کار همخوانی گروه کر این اثر را تشکیل میدهند.
سرپرست حوزه هنری استان در پایان خاطرنشان کرد: در نظر داریم آلبومی تحت عنوان پنج تن آلعبا تولید کنیم که قطعه اول این اثر با محوریت پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی(ص) هماکنون تولید شده است و چهار قطعه دیگر نیز در دست تولید است.