کد خبر: 1320912
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۶
سردار قاسمی:

مذاکرات اخیر نشان از منطق بالای دولتمردان ایران دارد

گروه اجتماعی: مدیرکل پدافندغیرعامل استان مرکزی مذاکرات اخیر را نشان از روح بلند ملت، دولت و حاکی از منطق بالای انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: دشمنان انرژی هسته‌ای را حربه و بهانه‌ای برای تحت فشار قرار دادن ملت و دولت ایران قرار دادند و از این ترفند در راستای تضعیف روحیه مردم استفاده می‌کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سردار نورخدا قاسمی، مدیرکل پدافندغیرعامل استان عصر پنجشنبه، 30 آبان در مراسم غباروبی گلزار مطهر شهدای شهراراک که به‌منظور تجدید میثاق با شهدای دفاع مقدس در هفته گرامیداشت بسیج و با حضور نماینده ولی فقیه در استان در این مکان برگزار شد، یاد و خاطره شهدای گرانسنگ را گرامی داشته و پاسداشتن یاد و خاطره آنان را از تکالیف آحاد ملت به‌ویژه جوانان برشمرد.



وی با اشاره به نظرات مسیحیان و اقلیت‌های مذهبی دررابطه با امام حسین(ع)، اضافه کرد: یکی از بزرگان مذهب مسیحیت در این خصوص می گوید: اگر شخصیت حسین(ع) از آن مسیحیت بود در هر سرزمینی برای او بیرقی برپا می‌کردیم و در هر روستایی برای ایشان منبری منعقد کرده و مردم را با نام آن حضرت با مسیحیت فرا می‌خواندیم؛ لذا این مهم حاکی از این است که نهضت حسینی یک نهضت فراگیر است و اگر کسی با این مکتب آشنا شود، طاقت ایستادگی در برابر این نهضت را ندارد.



قاسمی فرمایش اخیر مقام معظم رهبری در رابطه با هفته بسیج که فرمودند: بسیج حلقه اتصال بین امت و امامت، اتصال بین امت و دولت است را یادآور شد و افزود: معظم‌له ادامه دادند: بسیج دارای توانمندی بسیار عظیمی بوده که در عرصه علمی، فرهنگی، تحقیقاتی، نظامی نقش بسزایی را ایفا کرده و اگر توان بسیج را بشناسند و از این توانمندی به نحو احسن استفاده کنند می‌توانیم با قدرت بر مشکلات غلبه کنیم.



وی با بیان اینکه امروز صف‌آرایی ایران در مقابل نظام سلطه بروز و ظهور بیشتری پیدا کرده است، ابراز کرد: در اقصی نقاط جهان تمامی عوامل نظام سلطه بر نقش ایران در بیداری اسلامی و تحولات منطقه‌ای و جهان واقف و معترف هستند.



قاسمی تأکید کرد: نهضت اسلامی از دوران دفاع مقدس با توجه به ظرفیت ایجاد شده توسط انقلاب اتحاد و انسجام بین مؤمنان و مسلمانان جهان تحت بیرق اسلام و آل‌الله را رقم زده است و همین عامل زمینه دشمنی نظام سلطه و بیگانگان علیه ایران را شکل داده است.



مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی در بخشی از سخنان خود استفاده از سلاح شیمیایی را منطبق با فرمایش امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب حرام عنوان کرد و گفت: نظام سلطه با تحمیل جنگ توسط صدام و حمایت از این نبرد قصد در براندازی انقلاب نوپای ایران را داشت و با استفاده از این سلاح مخرب جمعی بسیاری از زنان و کودکان مظلوم را به شهادت رسانید و حال با این تفاسیر از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای ایران شکایت داشته و برخورداری از این فن روز را جایز نمی‌داند.



این مقام مسئول متذکر شد: مردم و دولت ایران با تبعیت از فرمایشات بزرگان دینی و داشتن تمدن و فرهنگ غنی ایرانی ـ اسلامی استفاده از سلاح مخرب جمعی شیمیایی را برای تمامی کشورها جایز ندانسته و خود نیز در استفاده از آن تلاشی انجام نداده و نخواهد داد و استفاده از این سلاح در همه برهه‌های زمانی را محکوم و منفور می‌داند.



قاسمی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به سخنان دولتمردان آمریکای مبتنی براینکه استفاده از سلاح شیمیایی جزو خط قرمز ماست، تصریح کرد: آمریکا استفاده از این سلاح در جنگ ایران و عراق و شهرهای ژاپن را فراموش کرده و حال با ترفندهای سلطه‌جویانه استفاده آن را برای دیگر کشورها جایز نمی‌‌داند.



وی مذاکرات اخیر را نشان از روح بلند ملت، دولت و حاکی از منطق بالای انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: دشمنان انرژی هسته‌ای را حربه و بهانه‌ای برای تحت فشار قرار دادن ملت و دولت ایران قرار دادند و از این ترفند در راستای تضعیف روحیه مردم استفاده می‌کنند.



قاسمی ابراز کرد: امروز جمله تاریخی امانم راحل که فرمودند: آمریکا، هیچ غلطی نمی‌تواند بکند مصداق و سندیت پیدا کرده است؛ از این رو تغییر موضع آمریکا در برابر ملل مسلمان و تسلیم خواسته‌های آنان شدن گواهی مستدل بر این ادعاست.



وی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل عدم حمله آمریکا به سوریه حمایت ایران از این کشور مظلوم بود؛ بنابراین حمایت نظام از این کشور حمایت ادوات و سلاح نیست؛ بلکه حمایتی روحیه‌ای است و با تقویت نهضت حسینی، آنان را به استقامت، پایمردی، منش و روحیه جهادی تشویق کردیم.



وی با تأکید برلزوم اتحاد و انسجام هرچه بیشتر ملت، دولت در حمایت از رهبر معظم انقلاب، ابراز کرد: امروز ما در حال گذران از یک پیچ تاریخی هستیم که اگر با عنایت خدا پشت سر بگذرایم در سال‌های آینده بر بیشتر مشکلات غلبه خواهیم کرد.



مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی در پایان با بیان این‌که ملت ایران مرام خویش را از عاشورا گرفته و برای پایداری نهضت عاشورا ثابت قدم است، گفت: امروز شرایط بسیار حساس است و بسیار بجاست که هرچه بیشتر مطیع فرمان رهبری باشیم؛ چراکه امتی که ارتباطش با رهبرش برقرار باشد، حادثه کوفه اتفاق نخواهد افتاد و ملت از زمان آغاز انقلاب تا امروز در ادامه مسیر ثابت قدم بودند. 



یادآور می‌شود، در پایان مراسم حاضران با اهدای شاخه‌های گل از مقام شامخ شهدا تجلیل و با آرمان‌های آنان تجدید میثاق کردند.

captcha