کد خبر: 1321569
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۹

افتتاح نمایشگاه خوشنویسی با موضوع «بسیج و عاشورا» در تفرش

گروه هنر: رئیس اداره ارشاد تفرش از افتتاح نمایشگاه خوشنویی با موضوع بسیج و عاشورا در این شهرستان خبر داد.

فضل‌الله باباخانی، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تفرش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) استان مرکزی، گفت: به‌مناسبت هفته بسیج نمایشگاه خوشنویسی با موضوع بسیج و عاشورا در این شهرستان افتتاح شد.

وی تصریح کرد: در این نمایشگاه 30 تابلو نستلیق از آثار امیر حمزه صابری هنرمند تفرشی به نمایش درآمده است.

باباخانی با بیان اینکه تفکر بسیجی تفکر برگرفته ازاسلام است و این نگاه و تفکر باید روز به روز در جامعه تقویت شود، اظهار کرد: نمایشگاه بسیج و عاشورا از روز گذشته دوم آذرماه جاری با حضور جمعی از مسئولان در این شهرستان گشایش یافت

رییس اداره ارشاد تفرش در پایان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه از دوم آذرماه به مدت  10روز در محل مجتمع فرهنگی دکتر حسابی تفرش آماده بازدید علاقه‌مندان است.

captcha