کد خبر: 1322537
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴

تفکر و ذکر، عوامل اساسی سعادت بشر در عرصه جنگ نرم است

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی کنگاور در دیدار با مسئول و مربیان قرآن حسینیه انصارالجواد(ع) کنگاور یکی از راه‌های مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن را نزدیک کردن هرچه بیشتر جوانان با فرهنگ اهل بیت(ع) عنوان کرد و تفکر و ذکر را دو عامل اساسی سعادت بشر در برابر مقابله با تهاجم فرهنگی دانست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، حجت‌الاسلام مجتبی فتح‌الهی‌نژاد، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کنگاور صبح امروز، 4 آذر در دیدار با مسئول و مربیان قرآن حسینیه انصارالجواد(ع) این شهرستان تفکر و ذکر را دو عامل اساسی و اصلی سعادت بشر دانست که باید با بهره‎گیری از آن‌ها با تهاجم فرهنگی دشمنان مقابله کنیم.



وی افزود: در کلام‌الله مجید نیز به تفکر و تدبر در خلقت آسمان‌ها و زمین، گردش شب و روز توصیه و تأکید فراوان شده است.



حجت‌الاسلام فتح‌الهی‌نژاد یکی از راه‌های مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن را نزدیک کردن هرچه بیشتر جوانان به فرهنگ اهل بیت(ع) دانست و اظهار کرد: متولیان مساجد و حسینیه‌ها باید نسبت به زمینه‌سازی جهت حضور فعال جوانان و نوجوانان در عرصه فعالیت‌های دینی، فرهنگی و قرآنی تلاش کنند.



وی در پایان ضمن تقدیر از زحمات مربیان خانه قرآن دارالفاضله حسینیه انصارالجواد(ع) این شهرستان برکیفیت برگزاری کلاس‌ها تأکید کرد.

captcha