کد خبر: 1324223
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۹
با حضور نائب رئیس مجلس؛

رزمایش بزرگ بسیجیان عاشورائی، فدائیان حریم ولایت برگزار شد

گروه جهاد و حماسه: رزمایش بزرگ بسیجیان عاشورایی، فدائیان حریم ولایت، 5 آذر‌ماه باحضور حجت‌الاسلام سیدمحمدحسین ابوترابی و جمع کثیری از بسیجیان در میدان امام حسین(ع)تهران برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همه ساله در روز بسیج، گردهمایی‌های با شکوه در سراسر ایران اسلامی با هدف تجدید پیمان با آرمان‌های شهدا و اعلام آمادگی  برای جانفشانی در راه اسلام، برگزار می‌شود. 5 آذرمیدان امام حسین(ع) تهران شاهد تجمع گردان‌های عاشورا، الزهرا(س)، کوثر و بیت‌المقدس  بود.



این تجمع‌ که همزمان با سایر رزمایش‌های بسیج در تمامی نواحی 23 گانه برگزار شد، جمع کثیری از بسیجیان تهرانی حضور داشتند.



در ابتدای این رزمایش، حجت‌الاسلام سید محمدحسین ابوترابی‌فرد، نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: هفته بسیج، هفته مقاومت، مجاهدت، بصیرت، دشمن‌شناسی، استکبارستیزی و پیوند امام و ولایت و فریاد بلند عاشورا و پیروزی و اقتدار امت اسلام است و این هفته بر تمامی ملت این مبارک باد.



وی ادامه داد: یکی از زیباترین پدیده‌ها در قرنهای اخیر، بسیج مستضعفین است، چراکه بسیج یک جریان هوشمند، متعهد و آراسته به روحیه مقاومت و ایثار است.



وی افزود: بسیج از قلب ملت مسلمان و از متن جامعه دینی سربرآورده و ریشه‌های مستحکم آن در عمق ایمان و اعتقاد راسخ به خدا، کتاب آسمانی، پیامبر، امامت و تداوم امامت و ولایت و چهره با صلابت فقیه شجاع، دلبریده از دنیا و دلباخته به خدای متعال استحکام یافته است.



نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی افزود: بسیج یک جریان هوشمند است که در زمان و مکانی که قرار دارد، مسئولیت خود را می‌شناسد و در انجام مسئولیت گوی سبقت را از دیگران می‌رباید و خود را در برابر خدا مسئول می‌داند و به هیچ گروهی وابسته نیست.



وی خاطر‌نشان کرد: بسیج رژیم مستبد شاهنشاهی را از بن فرو ریخت و در دل تاریخ دفن کرد و اگر این جریان قدرتمند بسیجی نبود این میدان شهدا، میدان عزت و اقتدار ایران ثبت نمی‌شد و راهپیمایی‌های عظیم پیروان امام را به نمایش نمی‌گذاشت.



وی با تاکید بر اینکه این همدلی و عظمت محصول کار پرتلاش و گام بلند در سایه رهبری امام بسیجیان بود، بیان کرد: سیلی که دنیا از شما بسیجیان خورد هرگز از خاطره استکبار و مزدوران حذف نخواهد ش،تقابل نیرو و قدرت بسیج با استکبار بعد از دوران دفاع‌مقدس نیز ادامه یافت.



حجت الاسلام ابوترابی فرد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مذاکرات هستهای در ژنو، گفت: آنها با ارجاع پرونده هسته‌ای به شورای امنیت و اعمال تحریم‌ها سعی داشتند سازمان انرژی صلح آمیزهسته‌ای متوقف شود اما با یاری خدا مقاومت ملت ایران، استادان و دانشگاهیانی که معدل سنی آنها از 26 سال بیشتر نبود، ایران به قطب قدرتمند هسته‌ای تبدیل شد.



وی یادآور شد: فتنه‌هایی که دشمن در ایران ایجاد کرد نه تنها موجب شکاف در ایران نشد بلکه مردم با مشارکت حدود 73 درصد در اوج وحدت، انسجام ملی، اخلاق و احترام به وفاداری رهبری در انتخابات 24 خرداد شرکت کردند.



این نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشارکت مردم در مسائل سیاسی کشور را عامل تعظیم آمریکا دانست و تصریح کرد: آمریکا بر خلاف همه تحریم‌ها و تهدیدها ایران هسته‌ای متقدر را پذیرفت و در برابر نیروی قدرتمند بسیج وادار به تسلیم شد و همه باید از پیوند ناگسستنی امت و رهبری درس عبرت بگیرند زیرا این راه نه تنها برای عزت ملت ایران بلکه راه جهان اسلام و راه دنیا در رویارویی با نظام سلطه است.



در ادامه رزمایش عاشورائیان، برنامه‌های رزمی و شامگاه مشترک نیروهای نظامی مستقر در میدان برگزار و در پایان، از خانواده‌های معظم شهدا، تقدیر به عمل آمد.

captcha