زینب کیهبادرودی، مدیرعامل میقاتالقرآن دماوند در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر لزوم تعامل مؤسسات قرآنی با دیگر مراکز، گفت: بهطورکلی تعامل مؤسسات قرآنی با دیگر مراکز آموزشی زمینهسازی برای رشد و تعالی برنامههای مؤسسات را به دنبال خواهد داشت.
لزوم ارتقای برنامههای کاربردی و تخصصی مؤسسات
این استاد قرآن اضافه کرد: از این رو مدیران مؤسسات باید به برنامهریزی عوامل اجرایی این مراکز بپردازند زیرا برای ارتقای سطح برنامههای کابردی و تخصصی یک مرکز بالاخص مؤسسات باید تعاملات سازنده و پایدار در دستور کار قرار گیرد.
مدیر اتحادیه مؤسسات قرآنی شهرستان دماوند در رابطه با اهم وظایف مدیران مؤسسات قرآنی بیان کرد: مدیر یک مؤسسه قرآنی باید نسبت به اجرای رویکردهای قرآنی توانمند باشد، همچنین با زیر مجموعه خود تعامل مطلوبی برقرار کنند.
وی به برگزاری دورههای بازآموزی ویژه مدیران مؤسسات قرآنی ـ مردمی اشاره کرد و افزود: دورههای بازآموزی قرآن منجر به ارتقای سطح دانش مدیران میشود؛ این دورهها فرصتی برای یادگیری شیوههای نوین آموزشی و آشنایی با یافتههای جدید علمی است که باید مؤسسات به تحقق این مهم بپردازند.
استفاده از مشاوره در نظام مؤسسات قرآنی
کیهبادرودی در رابطه با ساختار هیئتمدیرهای یا تکمحوری در مؤسسات قرآنی بیان کرد: در ساختار هیئتمدیرهای، افکار متفاوت جمعآوری میشود و براساس ایدههای مختلف، تصمیم کلی گرفته خواهد شد؛ براین اساس لازم است تا مدیران از هیئتی بهعنوان مشاوره برنامهها بهره گیرند.
این استاد قرآن یادآور شد: بهطورقطع علوم مدیریتی مدرن مستلزم بهکارگیری از مشورت است؛ بهطورکلی لازم است تا مؤسسات قرآنی ـ مردمی از جدیدترین روشهای راهبردی جهت اعمال بر برنامهها استفاده کنند.
ضرورت بهبود کیفیت فعالیتهای قرآنی مؤسسات
وی به ارائه راهکارهای اصولی جهت جلوگیری از موازیکاری در برنامههای مؤسسات قرآنی اشاره و تصریح کرد: مدیران برای جلوگیری از موازیکاری باید به ارائه راهکارهای اصولی بهمنظور ارتقای بهرهوری و بهبود کیفیت فعالیتهای قرآنی بپردازند.
کیهبادرودی در پایان خاطرنشان کرد: مدیران مؤسسات قرآنی برای ارائه فرآیندهای تخصصی و افزایش کارایی لازم است تا به اولویتبندی تمامی امور بپردازند تا روال اجرایی برنامهها، رو به افزایش رود.