به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، مراسم تودیع و معارفه مدیر مدرسه علمیه خواهران زینبیه در استان البرز پنجشنبه، 7 آذرماه، با حضور، مدیر حوزه علمیه خواهران، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی، مدیران و معاونان مدارس علمیه برگزار شد.
بنا بر این گزارش، حجتالاسلام والمسلمین الهی، امام جمعه محمد شهر و موسس مدرسه علمیه زینبیه در این جلسه ضمن تسلیت سالروز شهادت امام سجاد(ع) و خیر مقدم به حاضرین با اشاره به وحدت فلسفه تاسوعا و عاشورا و روحانیت و مدارس علمیه بیان کرد: فلسفه اینها یک چیز بیشتر نیست و آن هم ترویج دین و تبلیغ دین مبین اسلام و مخصوصاً مذهب تشیع است.
وی با تاکید بر سخن حضرت زینب(س) در کاخ یزید که فرمودند: تو نمیتوانی یاد ما را از ذهنها پاک کنی، افزود: از همین دو جمله برمیآید که هدف دشمن، معاویه در پنهان و یزید هم آشکارا امحاء ذکر اهل بیت و وحی بود.
وی تصریح کرد: حوزههای علمیه باید دنبال همان هدفی باشند که حضرت زینب(س) دنبال کردند و به مصاف نقشههای شومی بروند که بنی امیه در سر میپروراند.
وی در پایان سخن خود از زحمات خاتون مسلمی در تصدی مدیریت مدرسه علمیه زینبیه سپاسگذاری کرد و افزود: آرزو میکنیم خانم عبدلی نیز در جایگاه مدیریت موفق باشند.
در ادامه خاتون مسلمی با تاکید بر گذرا بودن مسئولیتها و عنوانها اذعان کرد: آنچه در این مسیر باقی میماند عملکردها و ثمراتی هستند که ان شاءالله توسط خانم عبدلی ادامه خواهد داشت.
حجتالاسلام والمسلمین ابوالفضل بنی احمدی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز با اشاره به عوامل موفقیت در زندگی تصریح کرد: برای توفیق در زندگی باید برنامه ریزی و براساس آن حرکت و ارزیابی داشت؛ علت افسردگی در انسانها نداشتن برنامهریزی است.
وی علت اصلی وابستگی و پرداختن افراطی به تجملات را علاوه بر ضعف در تفکر دینی، عدم برنامهریزی دانست و گفت: وقتی هدف مشخص نشود طبیعتاً انسان به بیراهه میرود.
این مدرس حوزه، با اذعان به هدفگذاری در حوزه علمیه خواهران عنوان کرد: هدفگذاری حوزه باید براساس نیاز جامعه برنامهریزی شود.
وی نقش موثر قشر زنان را در جامعه پر اهمیت دانست و اظهار کرد: زنان در طول تاریخ در انحطاط و یا هدایت جامعه نقش به سزایی داشتند؛ برنامهریزی برای به فعلیت رساندن توانمندی بالقوه طلاب خواهر کار ارزشمندی است واین کار در حوزه علمیه استان در حال انجام است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز با بیان اینکه مدیران و موسسین وهیات امنای مدارس علمیه، اهداف بلند در مسیر طلبگی را در نظر داشته باشند، عنوان کرد: اگر مسئولین مدارس علمیه به مسائل پیش و پا افتاده روزمره اعتنا کنند، قطعاً حوزه علمیه از اهداف عالیه باز میماند.
حجتالاسلام والمسلمین بنی احمدی با بیان اینکه خدمت در حوزه علمیه یک فرصت الهی است اذعان کرد: اعتقاد دارم، صاحب حوزه علمیه حضرت حجت ابن الحسن عسکری(عج) است. لذا خدمتگزاری در حوزه علمیه را باید به فال نیک گرفت و برای آن برنامه ریزی کرد.
وی با تاکید بر تعامل هر چه بیشتر مدیران با موسس و هیات امنا تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف عالیه از کارها و سخنان دست و پا گیر بر حذر باشید، در این مجموعه قرار است هرکسی گوشهای از کار را بگیرد.
در پایان مراسم مرضیه عبدلی، مدیر جدید مدرسه علمیه خواهران زینبیه با اشاره به جایگاه حوزههای علمیه شیعی به عنوان میراثداران جاوید فرهنگی ومعارف الهی تصریح کرد: نقشی که حوزههای علمیه در تقویت بنیانهای فکری و اعتقادی جامعه دارد یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که اگر انقلاب نبود این هویت، نقش و جایگاه زنان در جامعه هرگز وجود نداشت.
وی با بیان اینکه در مدرسه علمیه زینبیه دو سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد فعال است عنوان کرد: این مدرسه علمیه میتواند نقش مهمی در تقویت بنیانهای فکری و اعتقادی کانون خانوادههای استان داشته باشد.