کد خبر: 1325234
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۲
آیت‌الله سلیمانی تصریح کرد:

امام زین‌العابدین(ع)؛ پاسدار معارف پیامبر(ص) در قالب دعا

گروه اندیشه: نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: از خدمات ارزنده امام زین‌العابدین(ع) به اسلام، ارائه قالب دعا بود که معارف آل پیامبر(ص) را به‌خوبی پاسداری کرد.


آیت‌الله عباس‌علی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه دین ابزاری برای حکومت اسلامی است، گفت: بنی‌عباس عربده قدرت را با اظهارات کفرآمیز بر مسند قدرت حکومت به ظاهر اسلامی سر دادند و بار سنگین امامت و پاسداری از رسالت و نبوت و نگهداری خط اصلی اسلام ناب به عهده سیدالساجدین(ع) افتاد و شکنجه‌های مخوف بنی‌عباس ایشان را جزو مظلوم‌ترین امامان قرار داد.



وی گفت: شرایط امام سجاد(ع) نسبت به سایر امامان بسیار سخت‌تر بود زیرا لحظه تحویل گرفتن مسئولیت امامت، پدر با بدن پاره پاره و مجروح و یاران ایشان در مدینه متفرق بودند و کسانی که در کوفه توانستند به اباعبدالله(ع) ملحق شوند در بیابان تف به شهادت رسیدند و در خاک و خون غلتیدند؛ طرفداران تفکر شیعی نیز یا در زندان بودند یا جرأت عرض اندام نداشتند و کوفه که مهد تفکر شیعی‌ بود تبدیل به پایگاه مخوفی برای محکومیت شیعیان شد.



نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان افزود: پاسداری از اسلام ناب را امام زین‌العابدین(ع) به عهده گرفت در حالی که سن زیادی نداشت و از لحاظ وجاهت اجتماعی تحت‌الشعاع پدر و عمو بود و درخشش لازم برایشان فراهم نشده بود زیرا سرمایه‌گذاری‌های پیامبر(ص) برای امام حسن و حسین(ع) بود و باید رسالت امامت را به عالی‌ترین شکل به مقصد نهایی می‌رساند.



بصیرت‌افزایی و روشنگری؛ از فعالیت‌های شاخص امام سجاد(ع)



وی افزود: امام زین‌العابدین(ع) در زمان امامت خود دو کار مهم انجام داد؛ بصیرت‌افزایی و روشنگری در حق مردم نسبت به شهدا و واقعه کربلا. در حوزه عمل کسی به پای امام زین‌العابدین(ع) نمی‌رسد؛ ایشان پاسدار واقعی عرصه عاشورا و کربلا بودند که در کنار عمه مکرمه خود در این راه سنگ تمام گذاشتند.



آیت‌الله سلیمانی با گرامی‌داشت خدمات بی‌نظیر امام زین‌العابدین(ع) در پایان افزود: کار دوم ایشان در قالب دعا بود که معارف آل پیامبر(ص) را به‌خوبی پاسداری کرد.

captcha