به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) غدیر مهدوی، سرپرست پژوهشکده بیمه امروز، نهم آذرماه در نشست خبری کنگره بینالمللی «نظارت مطلوب در صنعت بیمه و فعالیت بیمهگری» با تاکید بر اینکه بیمهها همچنان جایگاه خود را در کشور پیدا نکرده و آن گونه که شایسته است در سبد مصرفی خانوار ورود پیدا نکردهاند، اظهارکرد: درصد نفوذ بیمهها به طور قابل توجهی همگام با اقتصاد رشد پیدا نکرده است.
بیمه همگام با بورس و بانک 3 بال بازار مالی کشور است
مهدوی در ادامه سخنان خود افزود: طبق بررسیهای مجموعه ریاست جمهوری در دو سال گذشته پوشش افکار بیمه در مقایسه با بانکها در فضای رسانهای 6.7 دهم درصد در مقابل 93 درصد بوده است در حالی که بیمه همگام با بورس و بانک سه بال بازار مالی کشور هستند و باید با هم رشد کنند.
ارسال 187 مقاله به کنگره نظارت مطلوب در صنعت بیمه
سرپرست پژوهشکده بیمه در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه کنگره بینالمللی «نظارت مطلوب در صنعت بیمه و فعالیت بیمهگری» 13 آذرماه در سالن همایشهای برج میلاد برگزار میشود، عنوان کرد: طبق بررسیهای صورت گرفته تاکنون 187 مقاله از داخل کشور و سه مقاله از خارج کشور به دبیرخانه کنگره ارسال شده است.
وی با بیان اینکه پس ارزیابی آثار ارسال شده 39 مقاله داخلی در کنار سه مقاله اساتید بینالمللی قابلیت ارائه پیدا کرده است، تصریح کرد: تعداد مقالات پذیرش شده در این کنگره نسبت به همایشهای قبلی این برنامه بینظیر بوده است به گونهای که سال گذشته از میان 127 مقاله دریافتی تنها 14 اثر قابلیت ارائه پیدا کرده بود.
تقدیر از پیشکسوتان نظارت در عرصه بیمه
سرپرست پژوهشکده بیمه با بیان اینکه در این همایش ضمن حضور وزیر اقتصاد، مدیران عامل شرکتهای بیمهای نیز در کنار اساتیدی از کشورهای ژاپن و استونی به سخنرانی خواهند پرداخت، بیان کرد: همچنین در این کنگره پنج نفر از پیشکسوتان نظارت در عرصه بیمه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
حضور 2300 میهمان در کنگره نظارت مطلوب در صنعت بیمه
مهدوی با تاکید بر اینکه در این همایش دو هزار و 300 میهمان از حوزههای دانشگاهی، صنعت، بیمه مرکزی و پژوهشکده حضور خواهند داشت، اضافه کرد: گردآوری اصحاب این صنعت، بیان دغدغهها و ارائه راهکارهای جدید در خصوص موضوع کنگره برخی از اهداف برپایی این برنامه خواهد بود.
تببین مدلهای نظارت مالی و فنی و پولشویی در صنعت بیمهای/ ضریب نفوذ بیمهها در کشور
وی با تاکید بر اینکه مدلهای نظارت مالی و فنی و پولشویی در صنعت بیمهای از محورهای دیگری است که در این کنگره مورد ارزیابی قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: پژوهشکده از سه ماه قبل با انجام تحقیقی ضریب نفوذ بیمه برای 9 ماه ابتدایی سال در کشور را 1.84 صدم درصد محاسبه کرده است.
چاپ بیش از 150 کتاب در خصوص بیمهها طی دو سال گذشته
سرپرست پژوهشکده بیمه در بخش پایانی سخنان خود با نظارت بر بیمهها را به عنوان اصلیترین دغدغه برگزاری این کنگره دانست و افزود: در دو سال گذشته بیش از 150 کتاب در خصوص بیمهها در کشور به چاپ رسیده است.