حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی موسوی دارابی، نویسنده و پژوهشگر علوم قرآن در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره کتاب «نصوص فی علوم القرآن» گفت: این اثر مربوط به علوم قرآنی بوده و درباره اصالت و سندیت قرآن مانند نزول قرآن، کیفیت نزول آن، تاریخ جمع قرآن، ابواب نزول، عدم تحریف قرآن، رسمالخط قرآن و مواردی از این قبیل بحث کرده است.
وی افزود: جلد نخست از این اثر به کیفیت نزول پرداخته و در جلد دوم درباره ترتیب سورههای قرآن سخن رفته است، جلد سوم «جمع قرآن»، چهارم «عدم تحریف قرآن» و پنجم «اسامی و صفات قرآن» ذکر شده و در جلد ششم تا هشتم درباره «قرائات» بوده و جلد نهم به «تواتر قرائات» و جلد دهم به «احرف سبعه» پرداخته است.
حجتالاسلام موسوی دارابی ادامه داد: اهمیت این مجلدها در این است که دیدگاههای اهل سنت و شیعیان را ذکر کرده و در این راه از قدیمیترین منابع موجود بهرهگیری شده و منابع به کار رفته در این پژوهش از منابع و آثار قدیم آغاز شده و تا دوران معاصر را دربرمیگیرد.
حجتالاسلام سیدعلی موسوی دارابی، در سال 1347 وارد حوزه علمیه ساری شد، سپس به حوزه علمیه مشهد آمد و پس از پایان دوره سطح و شرکت در دروس خارج و فقه اصول به مدت 8 سال، در سال 1365 همکاری خود را با گروه قرآن بنیاد پژوهشهای اسلامی آغاز کرد. کتاب «اسطوره تحریف یا تحریفناپذیری قرآن» را میتوان از آثار دیگر وی نام برد.