کد خبر: 1325560
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴
حجت‌الاسلام روحانی‌فرد:

روحانیون مستقر در روستاها محور فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی هستند

گروه خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا گل‌محمدی: مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ اظهار کرد: روحانیون مستقر در روستاها محور فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی هستند.

 به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) در مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روحانی‌فرد، مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ، در بازدید از کتابخانه روستایی که در نجارکلا جدید این شهرستان که امروز، نهم آذرماه صورت گرفت، به اهمیت توسعه و گسترش فعالیت کتابخانه‌های روستایی تأکید کرد.

وی افزود: وجود نهادهای فرهنگی در روستاها و در کنار آن روحانیون و مربیان تربیتی باعث رشد فرهنگی آن منطقه می‌شوند.

حجت‌الاسلام روحانی‌فرد بیان کرد: روحانیون مستقر در روستاها محور فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی هستند و تقویت مراکز فرهنگی در راستای تحقق عدالت آموزش و امکانات عمومی قابل ارزیابی است.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: جوانان و نوجوانان روستاها دارای ظرفیت‌ها و استعدادهای عظیمی هستند و باید با گسترش امکانات فرهنگی و پژوهشی شرایط  باروری و رشد استعدادهای نهفته این قشر عزیز را فراهم کنیم.

captcha