کد خبر: 1325837
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳
آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی عنوان کرد:

لزوم بهره‌گیری از نظرات مراجع عظام تقلید در تولید برنامه‌های رسانه ملی

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی به افزایش سطح علمی برنامه‌های صدا و سیما تأکید کرد و افزود: جا دارد در این زمینه از آرا و نظرات مراجع معظم تقلید استفاده شود و مراجع معظم تقلید نیز آمادگی همکاری را در این زمینه دارند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آیت‌الله‌العظمی حسین نوری همدانی، مرجع تقلید جهان اسلام، 9 آذر، در دیدار معاون صدای رسانه ملی با وی گفت: از آنجا که کار در این رسانه با افکار و فرهنگ عامه مردم گره خورده است؛ لذا از حساسیت فوق‌العاده‌ای برخودار است.



وی به افزایش سطح علمی برنامه‌ها تأکید کرد و افزود: مردم انتظار دارند برنامه‌ای که از رسانه ملی پخش می‌شود از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد که جا دارد در این زمینه از آرا و نظرات مراجع معظم تقلید استفاده شود و مراجع معظم تقلید نیز آمادگی همکاری را در این زمینه دارند و البته اقدامات خوبی در این راستا انجام گرفته است.



آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از وظایف رسانه ملی ترویج و تبیین اندیشه‌های امام خمینی(ره) است، بیان کرد: در این راستا باید با بهره‌مندی از کتاب‌های جامع صحیفه نور، مجموعه 50 جلدی دفتر تبیان و وصیت‌نامه حضرت امام(ره) و سخنان مراجع عظام تقلید، اندیشه‌های ناب بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را انعکاس داد.



بنا بر این گزارش، در ابتدای این دیدار نیز معاون صدای رسانه ملی، گزارشی از برنامه‌های قرآنی و معارفی شبکه‌های مختلف رادیو و تلویزیونی را بیان کرد و افزود: در حال حاضر در شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی برنامه‌های متنوع معارفی پخش می‌شود که از جمله در 25 رادیوی فعال روزانه بیش از 40 ساعت برنامه‌های مختلف قرآنی و معارفی پخش می‌شود و به همین میزان در شبکه‌های تلویزیونی پوشش داده می‌شود.



صوفی افزود: به برکت انقلاب اسلامی ایران برنامه‌های معارفی و قرآنی در مجموعه رسانه ملی رشد چشمگیری داشته و هر ساله نیز این برنامه‌ها افزایش می‌یابد. در راستای گسترش فرهنگ ناب اسلام، رادیو‌های تخصصی معارف، قرآن، تلاوت، شبکه ندای اسلام و شبکه قرآن و معارف سیما در رسانه ملی راه‌اندازی شده که برخی از این شبکه‌ها به‌صورت بین‌المللی به زبان انگلیسی پخش می‌شوند.



معاون صدای رسانه ملی عنوان کرد: جهت افزایش سطح علمی و اطلاعات معارفی مردم، مسابقات مختلفی در رادیو و تلویزیون برگزار می‌شود که از آن جمله می‌توان به استقبال حدود 3 میلیون مخاطب در مسابقه قرآنی رادیو قرآن اشاره کرد که در نوع خود کم‌نظیر است.



صوفی به اقدامات ویژه رسانه ملی در ایام مبارک رمضان اشاره و اظهار کرد: امسال در بحث ترویج فرهنگ قرائت قرآن و آشنایی بیشتر مردم با احکام اسلامی و معارف الهی اقدامات شایسته‌ای صورت گرفت، به‌گونه‌ای که هر شنونده‌ای در هر مکان و ساعتی می‌توانست همراه با رادیو، روزانه یک جزء قرآن کریم را تلاوت کند.

captcha