حسین خاکساری، مدیرعامل مهد قرآن کریم استان اصفهان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اظهار اینکه مؤسسات قرآنی از اساسنامه مشخصی بهرهمند هستند، گفت: هر مؤسسه قرآنی دارای یک اساسنامه مشخصی است که در شرح وظایف تمامی بخشها بهطورکلی تعریف شده است تا نسبت به آن، برنامهها بهصورت کیفی در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل؛ مجری مصوبات هیئت مدیره در مؤسسات
وی در رابطه با نقش مدیریت مؤسسات قرآنی جهت اجرای فعالیت نظاممند بیان کرد: مدیرعامل مؤسسه براساس شرح وظایفی که در اساسنامه تعیین شده است، به اجرای فعالیتهای قرآنی میپردازد؛ عمدتاً مجری مصوبات هیئت مدیره، مدیرعامل خواهد بود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی اصفهان به اهم وظایف مدیرعامل مؤسسات قرآنی اشاره کرد و افزود: اصل برنامهریزی، نظارت، ارزیابی و هماهنگی برنامههای مؤسسات قرآنی از جمله وظایف مدیرعامل مؤسسات قرآنی به شمار میرود.
لزوم بهرهگیری مؤسسات قرآنی از کادر متخصص
خاکساری در رابطه با نحوه اجرای رویکردهای قرآنی در مؤسسات قرآنی ـ مردمی اظهار کرد: مدیران مؤسسات طبق وظایفی که برای آنان تعریف شده است به اجرای رویکردهای قرآنی میپردازند؛ در واقع هر مؤسسهای با در اختیار داشتن کادر مجرب و متخصص در یکی از زمینههای فرهنگی، هنری، قرآنی، خیریهای، تبلیغی و ترویجی فعالیت میکند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی اصفهان با تأکید بر ضرورت ساختار هیئت مدیرهای در نظام مؤسسات قرآنی عنوان کرد: در ساختار تک محوری، امکان خطا و اشتباه وجود دارد اما در روند هیئت مدیرهای، نظارت بر امور قرآنی مؤسسات قرآنی به دلیل استفاده از افکار و ایدههای مختلف وجود دارد.
ارتقای سطح دانش مدیران مستلزم برگزاری دورههای بازآموزی است
وی در رابطه با برگزاری دورههای بازآموزی ویژه مدیران مؤسسات قرآنی تأکید کرد: اگر خواستار روشهای به روز در اعمال شدن برنامههای مؤسسات قرآنی هستیم، لازم است تا دورههای بازآموزی قرآن ویژه مدیران برگزار شود؛ دورههای بازآموزی به ارتقاء یافتن سطح دانش مدیران کمک خواهد کرد.
مدیرعامل مهد قرآن اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: اگر مؤسسات قرآنی در کنار فعالیتهای روزمرهشان که شامل آموزش و پرورش و همچنین تبلیغ فرهنگ قرآنی میشود به تعامل با دیگر مراکز بپردازند، زمینههای تخصصی و کاربردی بر فعالیت این مراکز اعمال خواهد شد؛ ناگفته نماند از موازیکاری در هر صورت پرهیز شود.