کد خبر: 1331291
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰
نویسنده کتاب «1401 سال سقوط اسرائیل» تأکید کرد:

اگر 1401 سقوط اسرائیل نبود، نقصی بر قرآن نیست

گروه ادب: حجت‌السلام حسینی با بیان اینکه در اثر «1401 سال سقوط اسرائیل» با استفاده از 37 روش گفته خود را به اثبات رسانده‌ام، گفت: اگر این اتفاق نیافتاد یا قضا و قدر تغییر کرد به معنای نقص قرآن کریم نیست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آئین رونمایی از کتاب «1401 سال سقوط اسرائیل» روز گذشته، سه‌شنبه، دوازدهم آذرماه در فرهنگسرای رسانه با حضور علیرضا قزوه، رئیس مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری، حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالفتح دعوتی، نویسنده و قرآن‌پژوه، میثم امرودی، رئیس دفتر حمایت از فلسطین شهرداری تهران، سید‌عبدالله حسینی، شاعر و مؤلف کتاب برگزار شد.



حجت‌الاسلام حسینی سخنانش را با حدیثی از امیرالمومنین(ع) که ایشان می‌فرمایند: «کل کتاب‌های سماوی در قرآن و کل قرآن در سوره حمد و کل سوره حمد در بسم‌الله ابتدای آن و کل بسم‌الله در ب آغاز آن و من نقطه آن «ب» هستم.» آغاز کرد.



وی در ادامه از آغاز مراحل نگارش نخستین تفسیر ریاضی قرآن کریم خبر داد و عنوان کرد: آشنایی من با این علم به 30 سال قبل بازمی‌گردد که پدرم از کلمه «الله» علی و محمد را استخراج کرد. با زبان ریاضی «الف» الله علی و الباقی محمد می‌شود و از همین علی، ایمان استخراج می‌شود و ...



این شاعر آئینی ادامه داد: سه روز بعد از اتمام جنگ 33 روزه لبنان، به آن کشور رفته بودم و برای خواندن نماز در یکی از جنوبی‌ترین روستاها به مسجدی رفته بودم که با کتابی مواجه شدم که هم نام همین کتاب «1401 سال سقوط اسرائیل» بود. پس از تحقیقات متوجه شدم که اصل این پژوهش برای «بسام نهاد جرار» است و او با استفاده از شش روش این سال را محاسبه کرده است. البته در این اثر بنده با 37 اثر این موضوع را اثبات کرده‌ام.



وی همچنین به اثر دیگری اشاره کرد که «ماجد المهدی» نویسنده شیعه آن را تحریر کرده است و گفت: در این اثر نیز نویسنده با تحقیقاتی در سوره کهف به نتایج مشابه تحقیقات و محاسبات پژوهشگر سنی مذهب یعنی «بسام نهاد جرار» رسیده است. یک سوم کتاب بنده نیز نتیجه تلاش‌های این دو پژوهشگر است و الباقی تلاش‌های خودم محسوب می‌شود. البته حجم‌ حاضر تنها یک سوم از کل مطالب جمع‌آوری شده است که بنا به برخی دلایل نمی‌توانست مجوز بگیرد.



حجت‌الاسلام حسینی از تقدیم این اثر به مقام معظم رهبری و سید‌حسن نصرالله خبر داد و گفت: سید‌حسن نصرالله می‌خواست با پیراهن امام خمینی(ره) که نزد من بود نماز بخواند و من در آن دیدار این کتاب را عرضه کردم که ایشان گفتند، انتظار وقوع این اتفاق خیلی زود‌تر از این تاریخ است.



وی همچنین به تقریظ آیت‌الله خزعلی در ابتدای این کتاب اشاره کرد و با بیان اینکه این تقریظ پس از مطالعه کامل کتاب انجام شده است، اظهار کرد: نزدیک به یک سال و سه ماه طول کشید تا مطالعه ایشان تمام شود و این تقریظ را نگارش کنند که حسن نظر ایشان در اتمام کار برای بنده اهمیت بسیار داشت.



بخش پایانی و شاید مهم‌ترین بخش سخنان حجت‌الاسلام حسینی به وقوع و یا عدم وقوع این پیش‌بینی اختصاص داشت. او در این قسمت از سخنانش اظهار کرد: این تحقیقات حاصل کار افرادی است که این نظریه را کشف کرد‌ه‌اند و اگر این اتفاق در آن تاریخ نیافتاد یا زودتر و دیرتر به وقوع پیوست، به معنای نقص در قرآن نیست و تنها به این معنا است که ما مطمئنیم که بنابر نتایج محاسباتی با 37 روش مختلف در آن سال اتفاق عظیمی رخ خواهد داد.



وی همچنین اظهار کرد: ترجمه این اثر به عبری و انگلیسی می‌تواند روند مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی را تسریع ببخشد که وقوع آن براساس شرایط آن جامعه بسیار قابل پیش‌بینی است.

captcha