کد خبر: 1331439
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱

تشکیل 26 کلاس آموزش قرآن در جنوب شرق تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همزمان با آغاز فصل جدید از سال جاری، 26 کلاس آموزش قرآن و عترت(ع) توسط مؤسسه محبین‌الحسین(ع) جنوب شرق تهران تشکیل شده است.


حمید رحیمی، مسئول روابط عمومی مؤسسه محبین‌الحسین(ع) جنوب شرق تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر گفت: مؤسسه محبین‌الحسین(ع) همزمان با فصل زمستان، کلاس‌هایی نظیر روخوانی، روانخوانی، تجویدالصلاة، صوت و لحن، ترتیل‌خوانی قرآن و احکام اسلامی برگزار کرده است.



وی در ادامه بیان کرد: این دور از رشته‌ها با حضور 300 نفر از ابتدای آذرماه آغاز شده‌ است و تا اواسط اسفندماه سال جاری ادامه دارد؛ ناگفته نماند کلاس‌های آموزشی مؤسسه محبین‌الحسین(ع) جنوب شرق تهران برای بانوان و آقایان تشکیل شده است.



رحیمی اضافه کرد: پیش از برگزاری رشته‌های آموزشی مؤسسه فوق‌الذکر، آزمون ورودی برگزار شد که بر این اساس 650 نفر از ثبت‌نامی‌ها حضور یافتند و پس از اعلام نتایج تنها 300 نفر رتبه برتر را از آن خود کردند.



وی یادآور شد: در این راستا 13 کلاس برای بخش آقایان و 13 کلاس برای بخش بانوان تشکیل شده است که توسط 20 مربی قرآن تحت تعلیم و تربیت قرار گرفته‌اند.



مسئول روابط عمومی مؤسسه محبین‌الحسین(ع) خاطرنشان کرد: همچنین برنامه‌های دینی، مذهبی و فرهنگی در کنار آموزش قرآن این مؤسسه قرآنی طی ترم تحصیلی در دستور کار قرار می‌گیرد.

captcha