کد خبر: 1331481
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۹
محبی:

حمایت‌های کمیته امداد از زلزله‌زدگان برازجان ادامه دارد

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی‌(ره) استان بوشهر گفت‌: خانواده‌هایی که در جریان زلزله درگیر مسائل و مشکلاتی شدند و شرایط زیر پوشش را دارند می‌توانند زیر چتر حمایتی کمیته امداد قرار گیرند.


فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی‌(ره) استان بوشهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری‌بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: طی بروز حادثه زلزله شهرستان برازجان خسارات زیادی به مردم وارد شد که مددجویان کمیته امداد نیز با این امر دست‌و پنجه نرم کردند.



وی افزود: طی بروز زلزله بالغ بر 85  واحد مسکونی، 31 سرویس بهداشتی، 19 آشپزخانه و سه مورد فضای دام مربوط به مددجویان نیازمند این نهاد حمایتی دچار آسیب‌دیدگی شد که لطمه شدیدی به روند این محرومان وارد کرده است.



مدیرکل کمیته امداد امام خمینی‌(ره) استان بوشهر خاطرنشان کرد: کمیته امداد در راستای اهداف حمایتی خود و وظیفه انسانی، در کنار بنیاد مسکن که وظیفه ساخت و تعمیر خانه‌های آسیب‌دیده را بر عهده دارد در بخش بازسازی و تعمیر وحل‌های آسیب‌دیده مشارکت خواهد داشت.



وی ضمن تشکر از کمک مردم و حضور خیرین و مساعدت‌های مالی آنان تصریح کرد: با حمایت خیرین و مردم انسان‌دوست کشور کمیته امداد سعی خواهد کرد در راستای تامین نیاز محرومان و آسیب‌دیده‌گان در کوتاه‌ترین زمان اقدامات خوبی را به‌انجام برساند.



محبی ادامه داد: اجرای طرح نیازسنجی مددجویان آسیب‌دیده این حادثه از همان ساعات اولیه وقوع زلزله آغاز شد و با کار کارشناسانه از روز دوم فعالیت‌های تعمیرات و عمرانی مددجویان آغاز و حمایت از این محرومان به شکل گسترده در حال اجرا است.



محبی با اشاره به اینکه در حال حاضر 24 هزار و 470 نفر در قالب 9 هزار و 986 خانوار از خدمات جمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) در شهر برازجان بهره می‌برند گفت: خانواده‌هایی که در جریان زلزله درگیر مسائل و مشکلاتی شدند و شرایط زیر پوشش را دارند می‌توانند زیر چتر حمایتی کمیته امداد قرار گیرند.



قابل‌ذکر است: بر اثر زمین لرزه‌ای که با شدت 5.7 ریشتر عصر روز پنجشنبه 7 آذر در شهرستان دشتستان رخ داد 7 نفر کشته، 195 نفر مصدوم شدند و شمار زیادی از خانه های مردم و تاسیسات زیربنایی منطقه آسیب دیده است.

captcha