کد خبر: 1335704
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵

«انسان موفق از دیدگاه حضرت علی(ع)» منتشر شد

گروه ادب: کتاب «انسان موفق از دیدگاه حضرت علی(ع)» به قلم بهروز زره‌ساز توسط انتشارات سوره سبز روانه بازار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، «انسان موفق از دیدگاه حضرت علی(ع)» توسط بهروز زره‌ساز در شش گفتار با عناوین «آشنایی با نهج‌البلاغه»، «حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)»، «انسان موفق»، «معنی کفر و ایمان و شک از دیدگاه نهج‌البلاغه»، «منافقان از دیدگاه نهج‌البلاغه» و «دشمن اسلام از دیدگاه نهج‌البلاغه» بررسی شده است.



نویسنده معتقد است برای شناخت نسبی یک انسان باید به بررسی اعمال، گفتار، افکار و اعتقادات آن فرد پرداخت و دلیل این امر برای شناخت نسبی افراد این است که شناخت واقعی انسان‌ها صرفا در قدرت خداوند متعال است و هیچ انسانی نمی‌تواند ادعا کند که یک انسان دیگر را کاملا می‌شناسد.



نگارنده اثر در بخش یازدهم درباره ارتباط انسان موفق می‌نویسد: «به نظر می‌رسد وقتی انسان از امری می‌ترسد یعنی نسبت به آن جهل دارد و در صورت انجام دادن آن امر، ضرر و زیان می‌کند و جرأت و جسارت لازم را به دلیل نادان بودن در انجام کار ندارد اما در احتیاط کردن اطلاعات انسان نسبت به آن امر کم بوده و باید با تفکر، مطالعه، مشورت، توکل به خدا هر دو جنبه انجام یا عدم انجام کار را بسنجد و امکانات خود را به خوبی بشناسد و بررسی کند و با دوراندیشی آن کار را انجام دهد.»



در بخشی از این کتاب آمده است: «امیرالمؤمنین علی(ع) می‌فرماید: مردم دنیا را دیدم وقتی درباره چیزی تعصب دارند با دلیلی می‌خواهند ناآگاهان را فریب دهند یا با دلیلی در عقل افراد کم خرد یا بی‌خرد نفوذ کنند اما علت تعصب شما چیست که نه علتی دارید و نه دلیلی، شیطان دلیل تعصب داشت و می‌گفت: من از آتش هستم و آدم از گل است و قدرتمندان می‌گویند ما صاحبان فرزندان و اموال زیادی هستیم و هرگز عذاب نمی‌شویم. پس اگر قرار است متعصب باشید در اخلاق پسندیده و خوب متعصب باشید.»



گفتنی است که انتشارات سوره سبز کتاب «انسان موفق از دیدگاه حضرت علی(ع)» را با شمارگان دوهزار نسخه و بهای 130 هزار ریال روانه بازار نشر کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

captcha