کد خبر: 1335876
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۱

آغاز ثبت نام حج عمره در قزوین

گروه اجتماعی: ثبت نام متقاضیان اعزام به سفر حج مفرده در دفاتر حج و زیارت استان قزوین آغاز شد.


علیرضا کلانتری، مدیر حج و زیارت استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از قزوین با بیان اینکه اولوست هاس ۳۰۱ تا ۶۰۰ می‌توانند برای سفر حج عمره به دفا‌تر زیارتی مراجمعه کنند، اظهار کرد: متقاضیان دارای اولویت ۳۰۱ تا ۶۰۰ در صورت داشتن گذرنامه می‌توانند دی ماه عازم سرزمین وحی شوند.



وی با بیان اینکه افراد واجد شرایط باید هرجه سریع‌تر به دفا‌تر حج و زیارت استان مراجعه کنند، افزود: افرادی به این سفر اعزام خواهند شد که ضمن در دست داشتن گذرنامه به موقع مراجعه کرده باشند و ظرفیت کاروان‎‌ها تکمیل نشده باشد.



کلانتری تأکید کرد: پیش از این اولویت‌های ۱ تا ۴۰۰ تنها امکان ثبت نام داشتند اما باوجه اینکه هنوز تعدادی از کاروانهای استان دارای ظرفیت خالی هستند این امکان برای اولویت‌های ۳۰۱ تا ۶۰۰ نیز فراهم شد.



مدیر حج و زیارت استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: ۱۲ کاروان در دی ماه عازم سرزمین وحی خواهند شد.

captcha