به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری در حاشیه نشست خبریای که صبح امروز، دوشنبه 18 آذرماه با موضوع «اعلام برنامههای هفته ملی پژوهش و فناوری» برگزار شد، خبر از رونمایی از مدل پژوهشی «تأثیر پژوهشهای قرآنی بر تولید ناخالص ملی» داد.
بر اساس این، گزارش احمدی گفت: تاریخ و فلسفه ما میتواند مبنای تولید علم بسیار قویای در جهان باشد. در حال حاضر نیت بر این است که با تقویت پژوهشگاههایی که در حوزه علوم انسانی فعالند، در جهت افزایش طرحهای پژوهشی گام برداریم و در حال حاضر هم با مجامعی نظیر حوزههای علمیه و شورای تحول علوم انسانی برای دستیابی به یک همگرایی جامع مشغول رایزنی هستیم.
وی با اشاره به اینکه بحث بر سر تولید ثروت و رفع نیازهای مملکت است که علوم انسانی با ورود به زندگی مردم و تعریف مبنا در ارتباط با مؤسسههای مرتبط، میتواند رابطه متقابل با صنعت و تکنولوژی داشته باشد، تصریح کرد: فناوری صرفا به معنای تکنولوژی نیست و علوم انسانی ارتباط تنگاتنگی با فناوری دارد. در همین مورد در گردهمایی معاونت پژوهشی فناوری که هفته آینده برگزار خواهد شد، مدلی پژوهشی با عنوان «تأثیر پژوهشهای قرآنی بر تولید ناخالص ملی» رونمایی خواهد شد که ماحصل کار پژوهشی پژوهشگران دانشگاه قم است.