همایون هاشمی، رئیس سازمان بهزیستی کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قران(ایکنا) با اشاره به اینکه انسان سالم از منظر قرآن تفاوتی با انسانهای معلول ندارد، بیان کرد: انسانهای سالم از منظر قرآن دارای همان ویژگیهایی هستند که در انسانهای معلول نیز قابلیت نمود و پرورش دارد به طوریکه یک انسان معلول نیز میتواند به مرحلهای برسد که انسان سالم از منظر قرآن باشد.
بهرهمندی از وجود 3 هزار معلول قاری در کشور
هاشمی با اشاره به بهرهمندی از وجود 3 هزار معلول قاری در کشور، گفت: بیش از 200 نفر از این افراد حافظ کل قرآن کریم هستند و این توانمندی و موهبتی است که به برکت عنایات و توجه الهی به آنها عطا شده و البته این افراد از تلاش ویژه و اهتمام در پرورش استعدادهای دورنی خود برای رسیدن به سلامت کامل بر اساس قرآن برخوردار بودهاند.
خداوند فرقی بین انسانهای سالم با معلولان نگذارده است
وی با بیان اینکه خداوند متعال هیچ فرقی میان انسانها نگذاشته، گفت: همان ظرفیت که به انسانهای به ظاهر سالم برای شکوفایی استعدادها و رسیدن به اهداف خلقت در وجود انسانهای به ظاهر سالم داده شده است و ای بسا بیش از آن در وجود معلولان گذاشته و به آنان عطا شده است.
بهرهمندی از برکات وجود معلولان برای ارتقای سلامت در جامعه
هاشمی گفت: معلولان نه تنها میتوانند از سلامت کامل بر اساس قرآن بهرهمند باشند بلکه منشا خیرات و برکات وجودی آنها در جامعه برای ارتقای سلامت دیگر افراد مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه آموزش مهارتهای زندگی معلولان در سازمان بهزیستی نوسازی و به روز رسانی میشود، افزود: سبک زندگی اسلامی با آموزش همین مهارتهای زندگی به معلولان بر اساس مفاهیم دینی به مرحله عمل و نمود خواهد رسید تا معلولان در کنار انسانهای سالم و انسانهای سالم در کنار معلولان در امور اجتماعی مشارکت و همکاری کنند و رشد و تعالی یابند.