کد خبر: 1336711
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴

برگزاری نشست بصیرتی ویژه حلقه‌های شجره طیبه صالحین در زاهدان

گروه اجتماعی: نشست بصیرتی ویژه سرگروه‌ها و حلقه‌های شجره طیبه صالحین با حضور رئیس کل سازمان تبلیغات اسلامی کشور 18 آذر در زاهدان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان نشست بصیرتی ویژه سرگروه‌ها و حلقه‌های شجره طیبه صالحین با همت پایگاه مقاومت شهید نوری صفای بسیج طلاب و روحانیون سپاه شهرستان زاهدان دیروز دوشنبه 18 آذر در محل سالن نور تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان برگزار شد.



حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در این نشست با اشاره به این مطلب که طلاب و مسئولین باید کارهای ماندگاری انجام دهند گفت: طلاب بسیجی با اخلاص و برای رسیدن به قله‌های سعادت؛ اول باید خود را ساخته و با توسل به اهل بیت در جامعه گام بردارند.



 وی با بیان اینکه در  قرآن سفارش شده انسانها در هر شرایطی توبه کنند چرا که توبه پلی برای بخشش گناهان و پالایش نفس است افزود: اائمه (ع)؛ معصوم بوده و با فکر نکردن به گناه؛ مردم جامعه را هدایت و راهنمایی می‌کردند و مؤمنان با  توسل به ائمه(ع) شفاعت خود را از آنها گرفته‌اند.



رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با تأکید بر این مطلب که حسن فاعلی کارها یعنی خلوص نیت داشتن، در ادامه در رابطه با ثواب زیارت امام حسین(ع) به بحث و بررسی پرداختند.



رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه زیارت امام حسین(ع) اهمیت ویژه‌ای با توجه به روایات و احادیث  دارد افزود: امام حسین(ع) می‌فرماید: کسی که بعد از حیات دنیایی، من را زیارت کند شفاعت می‌کنم او را.

captcha