کد خبر: 1336824
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱

برگزاری یادواره شهدای روستای امام حسن(ع) قصرشیرین

گروه اجتماعی: اولین یادوراه 12 شهید روستای امام حسن(ع) شهرستان قصرشیرین 18 آذر با حضور خانواده‌های معظم شهدا و مسئولان محلی در این روستا برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، روز گذشته، 18 آذر اولین یادواره 12 شهید روستای امام حسن(ع) شهرستان قصرشیرین با حضور خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران، مسئولان محلی و مردم این روستا برگزار شد.



در این مراسم حجت‌الاسلام بهرامی‌تبار، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مقاومت قصرشیرین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: خالص‌ترین بندگان خداوند شهدا هستند و خانواده‌های شهدا نیز دارای ارزشی والا در نظام اسلامی بوده و چشم و چراغ انقلاب هستند.



وی افزود: برگزاری یادواره‌های شهدا در مسیر ارج نهادن به مقام شامخ آن‌ها است و امروز که دشمن سعی دارد تا ما را از اعتقادات، باورها و فرهنگ جهاد و شهادت دور کند، زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا راه هدایت ما در مقابله با دشمن است.



حجت‌الاسلام بهرامی‌تبار تصریح کرد: شهدا از تمام هستی خود گذشتند تا ما بتوانیم در آرامش و امنیت کامل زندگی کنیم؛ لذا وظیفه داریم راه شهدا را برای موفقیت دنیا و آخرت خود به‌کار گیریم.

شایان
|
-
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
0
0
با تشکراز فرمانده پایگاه امام حسن جهت پیگری یادواره این روستا
حاج منوچهر تابنده اقبال
captcha